fredag 16. mars 2018

Plate som tåler vann

Maxbo tilbyr et stort utvalg av plateprodukter til ditt byggeprosjekt. Båtforumet - baatplassen. Jeg skal lage noen plater som jeg skal plaste inn i båten. Holdbarhet på OSB- plate i båt.


Smart daviter på baltic, kryssfiner som tåler vann. Begreper som gir feil asossiasjoner og feil bruk. Flere resultater fra baatplassen. ByggeBolig byggebolig.


Plate som tåler vann

Elitex har styrkeegenskaper som gjør at platene tåler en støyt. Skal du lime to plater sammen, er det også enklere med kryssfiner enn for eksempel. De tåler belastningene de utsettes for når du støper. En allsidig plate med gode styrkeegenskaper!


Må den være vannbestandig eller være stiv, er det andre ting enn utseende som teller. Spor som gjør monteringen enklere ved at platene passer i hverandre.


Fenolfilmen gjør at platen blir vannbestandig, samt at den tåler. I bilvaskerier og vaskehaller trenger man vegger som tåler fukt, vannsprut og sterke kjemikalier.


Plate som tåler vann

Stadig flere i denne bransjen tar i bruk våre plater med stort hell. Miljøvennlig trebasert plate til innendørs og utendørs bruk, med not og fjær på to. Laminor Steigen produserer plater som tåler det meste.


Vedlikeholdsfrie plater, utrolig lett å rengjøre og enkle og montere. En plate med kvalitet BB på den ene siden og kvalitet C på den andre siden vil hete.


Plate som tåler vann

Arbor Spesial Fuktbestandig plate er ferdigmalt og et enkelt og rimelig alternativ. Platene tåler høytrykksvasking med kaldt vann, men det anbefales ikke at de. Eg skal ha en heldekkende plate (1x 55) under en reol.


Det er mye å velge mellom, og eg vil helst ha en plate som "tåler " vann. Oriented Strand Board (OSB) er et trebasert plateprodukt. Sterling OSB- plater produsert av Nexfor.


Til lim brukes et vannfast fenollim. Videre er platene konstruert slik at de tåler fuktighet og er dermed. Beste bordplate ute jeg har brukt, er vannfast kryssfinèr av den brune typen de bruker til forskaling. Ingen dyr gnager på disse platene, og de tåler alt av slag og spark.


Plastplatene tåler også alt. I en pakke med mm plastplater er det plater, dvs 17m2. Veggplater fra Huntonit tåler iskalde høyfjellsvintere like godt som fuktige baderom. Huntonit sammenlignes gjerne med vanlige MDF- plater, men MDF- platene.


En dør må kunne tåle mye nedbør, og våre dører er bygd opp med vannavvisende HDF plate. Hydropanel er diffusjonsåpen og tåler vann uten. Det er også aluminiumsplater for ekstra fuktsperre.


På ramper og skate-elementer bør du velge plater som tåler å stå ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg