onsdag 14. mars 2018

Teak materialer

Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Diskusjon › Båtforumetbaatplassen. Hvor kjøpe teakplank - Båtforumet - baatplassen.


Teak materialer

Korleis sjå at treverk er teak ? Hvor får jeg kjøpt mahogny materialer ? Flere resultater fra baatplassen. Teakdekk, Teakdørk, Synteak og Teakseal fra Sandøy Båtdekk baatdekk. Vi produserer dekk og dørk i beste teakkvalitet eller i Synteak syntetisk materiale. Gjør det selv Materialer som teak, teakstaver, natemasse, rens og behandling.


Teak materialer

Velg alternative materialer, sier daglig leder i Regnskogfondet Øyvind Eggen. Til de tre neste båtene laget jeg spiler av teak. Kjøpte hele planker av teak hos Oslo Finerfabrikk.


Som materiale er det velegnet til bruk utendørs. Trevirket benyttes bl. Vokser opprinnelig i tropisk skog i. Holdbarheten er go likeså stabiliteten. Teak har mange gode egenskaper.


Teak materialer

Krympingen er beskjeden. Styrken er god dersom årringbredden ikke er mindre enn. Et hardt og vakkert treslag som ikke råtner og derfor brukes i hagemøbler og båtdekk. Ubehandlet får den en.


Teakimitasjon i kompositt- materiale for båt, “gjør det selv”! Legges enkelt med not og fjær, slitesterkt, UV-bestandig og ikke minst et rimelig alternativ til teak. Diverse¨vinduer, dører, lister etc. Betydelig mengde teak som grunnet utskifting selges til.


Skal man ha materialer som ikke er konstruksjonsvirke så er det ikke så lett. Dei skal ha eik, ask, bjørk, osp, teak (dels glattkant, dels uhøvla). Tor Oftebro har drevet som treimportør og har bygget mange båtinnredninger i regnskogsmaterialer.


Nå er det slutt mener den erfarne. RETRO: Sjenken i teak ser ut som den kommer rett fra 60-tallet, men er nylaget av gammelt materiale på Henning Linakers verksted. Benken har en enkel, men kontrastfylt stil som gjør den svært kompatibel med andre utemøbler i ulike materialer og innstillinger.


Flower box fra Cane-Line. En blomsterkasse med en moderne design og en herlig blanding av materialer. Blomsterkassen er laget av pulverlakkert aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg