mandag 26. mars 2018

Subbus bruksområde

Produkt, mm, Bruksområde. Blir ofte kompakt.


Hadde egentlig bestemt meg for å legge et 15cm lag med rød subbus på en biloppstillingsplass som er 15m unna huset, med tanke om å. Subbus har finstoff og binder seg derfor til underlaget. Knust Asfalt har et ganske likt bruksområde som subbus og er veldig god til å legge på grusveier. Skal vi heller velge stampet stenmel (som jeg veit bla Claus Dalby bruker i sine hageganger), fin subbus, eller noe helt annet? Krav og ønsker.


Subbus bruksområde

Subbus : Strøsan underlag til belegningsstein, kabelsand og gangveier. Betong- og asfalttilslag. Vis ytelseserklæring. Subbus Subbus Pukk Pukk Pukk Pukk Pukk Sprengt stein.


Subbus bruksområde

Andre bruksområder for disse produktene er som drenering i grøfter eller. Knust fjell lages i fraksjonen 0-mm, ofte kalt subbus og er velegnet som topplag. Bruksområde Steinsand 0–Kabelgrøfter, hellelegging Steinsand 0–Kabelgrøfter, hellelegging Steinsand 0–Avretting kabelgrøfter steinsetting Subbus.


Subbus er et produkt med knust bergmateriale i en bred fraksjon som inkluderer finstoff. Dette gjør at den pakkes svært godt og egner seg derfor som topplag på. Bruksområde : Forsterkningsmateriale til veibygging, drenering og tilbakefylling rundt grunnmur.


Subbus bruksområde

Vi leverer kvalitetsstein til en rekke bruksområder, som fundamentering, drenering, vegbygging eller som tilslag i betong. Vi har tilknyttet transportører som.


Vi leverer til de fleste bruksområder av san stein, pukk, fjell og jord. Vårt system er bygd opp ihht. NLF sitt styringssystem for kvalitet, miljø og HMS.


Bruddheller har mange bruksområder, både ute og inne. Hageganger, terrasser, piper. Legg ut et lag med sand eller subbus. Laget bør være minimum cm. Krev god drenering. Disse produktene kan brukes som fyllmateriale, bærelag og slitelag, og som tilslag i asfalt og betong. Sand til forskjellige bruksområder. Underlag: Subbus. Her følger en oversikt over hvilke typer duker som finnes, og hvilke bruksområder de har. Hold ugresset unna. Byggmakker har flere typer underlagsduker som er.


Subbus : Grus: Asfaltgrus: Singel: Kult: 2-6mm 0-8mm 0-16mm og 0-32mm 0- 16mm 8-16mm 0-120mm. Anbefalt bruksområde : Til topp dekke på vei og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg