onsdag 14. mars 2018

Glatt tak inne

Kona vil ha glatt gipstak tak i stua i vårt eldre hus med slitene takess. Jeg tenkte mer på å legge opp nye takess, å lage glatt gips. Dette vil jeg helst ikke ha - foretrekker slett tak (ikke panel heller). Men hvordan lages et slett tak ? Er det gipsplater?


Eller noe helt annet? Tre enkle tips gjør taket hvitt og glatt. Har du et tak med profilert panel du er lei av, skal du ikke fortvile. Du kan sette gipsplater.


I så fall kan takplatene jevnes ut med sparkelmasse og armeres med en tynn underlagsduk. Her ser du hvordan. Montering av strekktak er rask og støvfri da man slipper sparkling, pussing og maling av taket. Ved bruk av strekktak får man et fint og slett innertak, og med sin.


Slett tak gir et minimalistisk og stramt preg på interiøret. Hvis du har platetak fra før, er det en liten jobb å få taket slett. Alle fuger i platetaket må sparkles.


Glatt tak inne

I stua vår, som er ganske stor, er det tak -ess plater i taket. Vi ønsker oss i utgangspunktet et glatt tak, og vurderer derfor å montere. MDF-materiale og leveres ferdigmalt Bomull eller foliert hvit.


Glatt tak inne

Et annet alternativ er Smartpanel Takplate, her får du ett fint slett tak med struktur i overflaten. Takplater sørger for at du enkelt kan få et mer dekorativt tak.


Takplatene er enkle å montere og flere kommer ferdig malt slik at jobben blir vesentlig mer effektiv. For at sluttresultatet skal bli best mulig, må du glatte over skjøten med et finkornet pussepapir etter første strøk med maling.


Gamle strietak kan bli som nye. Lekkasje har skadet taket. FÅ det vekk, få opp plater i. Einar Nilsson, EinArt AS. I de mest populære takprofilene som Skygge skrå, Faspanel og Glattpanel leverer vi kvistfritt, fingerskjøtt panel i faste lengder påmeter og meter.


MjøsPanel Takbord leveres i både malt og foliert utførelse. Vårt malte tak har et lett kostemalt utseende, mens det folierte har en helt glatt overflate. I alle typer bygg kan underkonstruksjon kombineres med tre og stål.


Kortplank kan også benyttes sammen med glatte himlinger uten skjøter, eller. Noen som har erfaring med å sparkle skjøtene i taket ? Vil det sprekke dersom vi ikke legger duk? Rullesett Perfect Mini Glatte Underlag cm. Startpakke Perfect Inne cm.


Glatt tak inne

Glattpanel med sin rette kant helt uten spor gir et moderne, enkelt og varmt uttrykk i alle rom. Passer godt både på vegg og i tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg