fredag 2. mars 2018

Male parkett

Male parkett

De aller fleste gulv kan males. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt.


Eikeparketten kan males. Velg en lekker farge og få et helt nytt rom! Så her får dere oppskriften på å male lakkert parkett. Male parkettgulv. Hehe en nyyydelig gammel lekker parektt. Passe gulnet på forskjellige. Billigere og enklere enn å skifte gulv også. Jeg har malt igjen. Mens Lenemannen og. Og hvordan maler. Vurder heller å slipe parketten.


I dette huset skal vi male gulvet i. Noen strøk med rett gulvmaling kan gjøre susen på en sliten parkett enten parketten må fornyes eller du bare har lyst på en ny farge. Når du skal male gulv, er det viktig å gjøre et godt grunnarbeid - da får du. Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. Både laminat, parkett, tregulv, betonggulv og linoleum kan males, og det er overraskende enkelt.


Male parkett

Har du laminat eller parkett er det bare å male i vei så lenge. Er det noen som har malt parkett før og kan dele erfaringer? Kjedelige, gammeldags eller udatert parkett, linoleum, vinyl og laminat kan også males.


Nytt treverk kan skille ut stoffer og væsker som legger seg på overflaten og kan forhindre jevn påføring av. Vask gulvet med gulvrens. Se hvordan å male gulvet kan være et godt alternativ!


Male parkett

Skal du male tregulvet ditt? Se vår inspirerende billeder og les mer om fordeler og ulemper ved å male tregulv i hjemmet. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling.


Tregulv blir flott med maling, og både parkett og plank kan males enten det er. Et gammelt og slitt tregulv kan få skinnende flott, nytt liv, hvis det får 3-strøk robust gulvmaling. Ikke noe av jobben med å male.


Forvask, og tørk vekk all såpe med ren oppvridd klut. Mattslip med fint sandpapir og støvsug. Lyden av drømmegulvet. Spesielt hvis du drømmer om et massivt tregulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg