tirsdag 6. mars 2018

Bod under trapp

De fleste nye boliger har kun én bod. Vi planlegger lukket trapp, for å få plass til en bod under. Det er ingen annen bodplass i huset, så ett sted må vi liksom ha å gjøre av pikkpakket. Den enkleste løsningen er å anrette en kontorplass under trappa.


Salvi har her trinn i 3stav eik og er ellers hvitmalt. Dette er en trapp med et klassisk og enkelt uttrykk. Bod under trappen utnytter all. Rom under trappa – tre smarte løsninger - Overhalla Hus.


Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon. Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Av: Einar Vestheim, 4. Gjør plass til mer under trappa.


Bod under trapp

Utnytt kvadratmetrene i trapperommet mer effektivt. Vi ønsket å lage bod under trappen, slik at dagens trapp blir tett. Det du absolutt bør unngå om du ønsker oppbevaring under trappa er å bare bygge den inn og sette inn en dør. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod.


Da får du et kott hvor plassen. Høydalsvik til Bonytt. Bruk plassen under trappa for å realisere drømmen om ekstra kontor, garderobe eller bod i din bolig fra Skalahus.


Disse smarte løsningene for oppbevaring på. Sv: Noen smarte løsninger på oppbevaring under trapp ? Vi har satt opp lettvegg og dør, og dermed fått en bod. Storm er ikke aktiv.


ALFINE 1grader tett trapp i furu. En populær løsning som er tıllaget for bod under trapp. Trinn beiset hvite. Håndlıster h- 41x80​. Du kan velge mellom garderobe, bod eller hjemmekontor.


Nå kan du få kontor, garderobe eller bod under trappa i ditt BoligPartner-hus. Se de smarte løsningene her. Nye hus bygges ofte uten kjellere, noe som gjør det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg