fredag 2. mars 2018

Fuktsperre tak

Det er en kryssluftet konstruksjon med vindsperre og undertak. Jeg har lagt 1mm isolasjon (Rockwool) i taket inne. Så har jeg lektet ned og. Jeg har forstått det sånn at jeg ikke skal ha plast i taket på badet mot andre etg?


Rommet over er et kontor med furugulv uten fuktsperre under. Overlappingen fastgjøres med ROCKTETT Tape og klemmes med.


Skadene blir ofte ikke synlige før 5-år etter at fuktsikring av vegg eller tak er feil utført. Raskt, enkelt og billig. Har du et byggeprosjekt på gang som krever isolasjon?


Fuktsperre tak

Hos Byggmax får du fuktsperre, tape til fuktsperren, vindsperre og alt nødvendig. Dampsperre for vegg, gulv og tak. Monteringsanvisning. Skal du legge nytt gulv på betong må du bruke fuktsperre, her lærer du hvordan.


Fuktsperre tak

Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Oppdatert om dampsperrer i tak - Byggmesteren byggmesteren. Gal bruk av dampsperre i tak har ført til fuktskader.


Nå har Takprodusentenes forskningsgruppe (TPF) oppdatert veilederen TPF informerer nr. Bilde av håndverker som legger tak. Hva er egentlig forskjellen?


Tradisjonelle dampsperrer har vært brukt i lang tid. Denne videoen viser hvor enkelt det er å montere dampsperre med heftekant. Lufttett himling er en forutsetning før etterisolering.


I vegger og tak på nyere hus er det som regel en dampsperre, det vil si tykk. Brukes i gulv, vegg, himlinger og yttertak. Den kan også nyttes som dampsperre i flate kompakte tak.


Fuktsperre tak

For at du best skal kunne velge dampsperre som best passer. Fuktsperre himling og vegg. Tak (hems) isoleres med 20cm, isoleres helt ut.


Før plast ( fuktsperre ) monteres i himling sjekk hvor delevegger skal være. Pustende" tak - og veggmembran med integrert tape – på begge sider. En dampsperre, også kalt fuktsperre, er en barriere som skal hindre fuktighet å. UV-stabilisert, aldringsbestandig og alkalieresistent polyetenfolie med blå innfarging.


ULTIPRO dampsperre brukes i bygg, vegg, himlinger, mot yttervegg og yttertak. Tapen gir umiddelbar klebing og forenkler montering av luft- og dampsperre i tak - og veggkonstruksjoner.


Denne anvisningen viser oppbygning av kompakte flate tak og kompakte skrå tak. Anvisningen beskriver: – taktyper og bruksområder.


I utgangspunktet en problematisk konstruksjon hvis byggfukt eller lekkasje. Kan smart dampsperre redde sitasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg