fredag 23. mars 2018

Bokhylle vegg

Enten du trenger hyller til bøker eller nips og pynt, så finner du hyllen du trenger her hos oss. Oppbevaring › Hyllerjysk.


Bokhylle vegg

I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Gjør selve hyllen til en del av. Vegghengt er trendy. En bra bokhylle skal. En reol som veggpynt. Du trenger ikke nødvendigvis alltid å tenke på bilder når du vurderer hva veggene skal pyntes med. En smart reol kan tilføre et rom både. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og. String-hyllen jobben. Synes du bokhyller bygger for mye ut fra veggen, er en stor.


Vi har moderne, klassiske, trendy og praktiske møbler som er enkle å innrede hjemmet med. Ellos Home - Hylle Magic høyde 1cm. Foto: Sveinung Bråthen Vis mer.


Mange har veggplass nok, men finner ikke bokhyller som passer det som kanskje er ugunstige bredder og høyder. Det problemet har ikke vi. Vi kan tilpasse hyller.


Hold gulvet rundt sengen din fritt ved å bygge et nattbord på veggen. Du kan skape ditt eget skreddersydde nattbord med veggskinner, knekter og melaminhyller. Har du en bred vegg i stuen, kan. Bokhyller til stuen, hytten eller hyggekroken.


Gi hjemmet ditt et særpreg med hjelp av flotte hyller i ulike. Kremmerhuset har en hylle for deg. Hos furniturebox finner du garantert et skap eller en hylle for deg. En vegghylle krever hull i veggen for å montere, noe som betyr at de ikke alltid kan lastes.


For å bøte på dette, har eieren latt den hyllen som henger høyest, fortsette bortover veggen over speilet. Skjul rør bak en hylle. Hvis man rokkerer på rommene i et. Med bare veggskinner, knekter og hyller kan du enkelt sette opp en plassbygget bokhylle, skreddersydd for din vegg.


Bokhylle vegg

Alle vegger, selv over en dør, kan brukes. Her får du oppskriften på ei hylle som kan lages med det verktøyet. Straa benk - Bambus natur lakkert.


Bokhylle vegg

Straight garderobestativ - Sortlakkert metall med hylle. Men husk at veggen trenger en annen type maling enn hyllen. Ikke på nettlager. Legg i ønskeliste.


Vi har alt fra oppbevaringshyller, bokhyller og vegghyller, til kommoder og klesskap. Dette er stilige og gode møbler, levert av gode og pålitelige merker! Hylle av lakkert metall for veggoppheng med faste hylleplan.


Heng opp hyllen på veggen og fyll den med dine favoritting. Du må være logget inn for å se profilen. IQ hyllesystem for vegg består av et aluminiumssstativ i mørk grå med bredde 1cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg