onsdag 7. mars 2018

Dukkehus byggesett

Vi har et stort og variert utvalg av dukkehus i forskjellige størrelser. Flotte dukkehus i tre, store dukkehus som passer til Barbie og hus til de populære Sylvanian. Har du lyst på et morsomt prosjekt som vil glede barna i årrekker? Lag et vaskeekte dukkehus ! Av: Nora Evensmo Hvistendahl, 31.


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede! Billige leker på nett. Leker til barn LEGO.


Dukkehus byggesett

Dette er et komplett byggesett laftet i 8mm materiale komplett med tak, gulv, dører, vinduer samt et halv glasstak for ev. Solide dukkehus av tre. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Leter du etter billige. Byggesett av tre, plast, papir, strikk og magneter eller murstein? Barnet kan leke den geniale ingeniør og finne opp og bygge fantastiske konstruksjoner.


I et dukkehus skjer det mye gøy hver eneste dag. Skap dine egne eventyr og historier i ditt eget lille miljø. Vise som Rutenett Liste. Kan kjøre helt inn til dukkehusets plassering.


Dukkehus byggesett

Det ene med med tårn, buer. Legg i handlekurven. Produktbeskrivelse, Playmobil Dollhouse - Take Along Modern Doll House - byggesett. Produkttype, Take Along Modern Doll House - byggesett.


Alder, - år. Med et komplett byggesett kan du bygge et lekehus til barna i løpet av en helg – og sørge for mange år med glede og lek. Dukkehus og møbler i tre. Hobby og leketøysbutikken på nettet!


Byggesettet kan tas fra hverandre og settes sammen igjen flere ganger med tanke på undervisning, men kan også brukes til lek som dukkehus, eller hus til et lite. Stort dukkehus i mahogny.


Dukkehus byggesett

Kan apnes i fornt og tak kan åpnes. Møbler selges separat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg