tirsdag 27. mars 2018

Husmorvindu med sprosser

Et husmorvindu er en modern vindustype, der kan vendes 1grader rundt - Husmorvinduer er enkel å betjene og i. Toppsving vindu ruter vannrett sprosse. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Sprosser Lyssand. Når vi lager eksempler slik som dette baserer vi oss på et “vanlig” husmorvindu.


Alle sprossene blir laget spesielt til ditt hus, og tilpasset de vinduene du har slik at. Vinduer er husets øyne. Hos Byggmax får du løs sprosse i både PVC og tre.


Kan konfigureres med sprosser, valgfri farge, vedlikeholdsfri aluminiumskledning. Til trevinduer leverer vi utenpåliggende sprosser som standard i hvit PVC.


Til vinduer med aluminiumsbekledning leverer vi også sprossene i aluminium. Hvorfor sprosser ? Utenpåliggende sprosser. Skikkelieg sidehengslede vindu er billigere enn " husmorvindu ", feks.


Huset blir ikke til å kjenne igjen. Barnesikring er standard og kan betjenes i karmen. Med store ruter uten sprosser og en vippefunksjon, var det langt enklere å rengjøre. I løpet av få år var det moderne vinduet.


For mange er klassiske vinduer synonymt med sprosser. Det er en enkel og virkningsfull detalj som tilfører huset ekstra karakter. Vi gir deg mange. Merk: Våre sidehengslede plastvinduer uten sprosser leveres kun i PVC Skandinavisk.


Finner du ikke ditt vindu i listen, ta kontakt med en av våre selgere for tilbud og en hyggelig prat om vindu. Så lenge ramme- og glassinndelingen oppfylles og evt. Til nå har det vist seg at de fleste varianter av dagens husmorvindu.


Man kan velge i mellom mange varianter både med glass og åpningsfunksjon og sprosser. Ta kontakt med ditt byggmakker varehus for mer informasjon og hjelp. Prisen gjelder uten sprosser.


Husk at sidehengslede vinduer kan brukes som rømningsvei ved mindre størrelse enn ved husmorvinduet. Alle PVC-vinduer og dører leveres med festebeslag. Både løse og faste sprosser kan monteres.


Top Turn Husmorvindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg