fredag 30. mars 2018

Plastplater sørbøen

Våre plastplater er laget av 1% kompakt plast, glatte og slette veggplater som tåler det meste. I lokaler og bygg hvor man benytter minilaster, truck, traktor og lignende egner platene seg godt. Her finner du et bildegalleri av våre ulike typer plater.


Brukt i ulike typer bygninger. Alt fra vanlige garasjer, til ølbryggerier, slakteri, driftsbygninger og. Platene har glatt. Veggplatersorboen.


Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene. Kompakte plastplater mm farge grå. Sørbøen Landbruksprodukter har 40-års erfaring med produksjon av utstyr til norske fjøs.


Orkla-Sørbøen veggplater. Fra kr 26til kr 29- ‎På lager Rimelige veggplater til produksjonslokaler, slakteri osv. Gode fraktavtaler! Vi har rask levering over hele landet.


Plastplater sørbøen

Ferdigbehandlede plater for utsatte miljøer! Videoen er produsert av kreator. Har veldig god erfaring med disse platene fra sørbøen. I dette fjøset har bonden.


Vi leverer både selvbærende strekkmetall på ramme og enkle plater hvor. Sørbøen helstøpte plastplater er plast rett gjennom, noe som sikrer lite. Find lister til lave priser hos jem fix.


Plastplater sørbøen

Slitesterkt gulv som sikrer naturlig klauvslitasje og har lang holdbarhet. Vindu og dørar i PVC Lettgrinder Visning av traktorar ved Eiksenteret Etter visning i fjøset, vert.


Husdyrhold - Saue- og geitehold. VEGG- OG HIMLINGSPLATER. KOMPAKTE PLASTPLATER. Fuktbestandige og næringsmiddelgodkjente plater som egner seg godt til.


Stort utvalg av plastplater og materialer for en rekke bransjer. Høy tilgjengelighet og rask levering. Tilpassede plater direkte fra sagen. Info om plastplater fjøs. Resultater fra søkemotorer! Fjøssystemer har på. Vi tar gjerne oppdrag med ombygging av. Kontaktinformasjon for Sørbøen Ål, telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Du må gjøre det for å få riktig en for deg. Finn alt i plastprodukter hos oss.


Plastplater sørbøen

Vi er markedsledende innen plastplater, kanalplater, trapesplater, plastrør og mye mer. Velg en kategori. Skjøtelist for montering av flere plater i høyden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg