tirsdag 20. mars 2018

Trappestige 3 trinn

Trappestige 3 trinn

Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale som du kan slipe og. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Den har en høy støttebue. Stiger - Obs BYGG - Coop coop. Nor-step gardintrapp - trinn. NORSTEP GARDINTRAPP - TRINN NOR-STEP. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Legg i handlekurv. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Gardintrapp, Maks høyde 1. Hard Head Multistige m. Skeppshultstegen Aluminium - trinn. Sikrer ditt arbeid og gir deg en stabil plassering.


Trappestige 3 trinn

Justerbare ben for optimal bruk. Stabil stige med sklisikre trinn. Praktisk verktøyholder. Enkel å bruke og lett å lagre. En gardintrapp som kan brukes både ute og inne. Logg inn for å se pris og saldo. Climber gardintrapp er en enkel og prisgunstig trappestige til hobby og fritid. Podium er støpt i 7-lags glassfiber for å sikre høyest mulig stabilitet og robusthet. Skråstag på alle trinn sammen med "anti-sjokk" stag i bunnen gjør trappestigen.


Høyde til plattform: m. En lett trappestige produsert i aluminium for lette og og kortvarige arbeidsoppgaver. Produsert i aluminium. Passer godt for fritidsbruk. TRAPPESTIGE 3-TRINN SAMMENLEGGBAR.


Trappestige 3 trinn

Trappestigen er produsert med mm dype trinn. Smidig og stabil ministige med steg! Denne stigen er tilpasset daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg