mandag 26. mars 2018

Hekle oval matte

Hekle oval matte

Har heklet både oval og rund matte. Dette er gjenbruk på sitt beste, og gammelt sengetøy får nytt liv. Lykke til om du vil lage. Hobbyvimsa finner.


Herlige farger og maaange fine matter her ja 🙂 God held ! Hekle fm (fastmasker) i ringen. Eg er ferdig med golvmatte nr 2. Og med denne har eg vore "dristig" å prøvd meg på å hekle staver. Eg hekler mattene av stoffremser. På denne måten blir lyse, flerfarvede matter vanligvis gjort: For å lage en oval hekle med heklete kolonner, lag et garn og en krok i en spiral.


Hekle oval matte

Først må du lage en. Den kan bli vevd med en enkel hekle fra en sterk ledning. Lær å hekle en oval i hvilken som helst størrelse. Når det virks med stoffgarn, vil dette heklemønsteret lage en ragteppe.


DROPS Paris (4mm). Vi utfyller mesterklassen vår med flere inspirerende videoer. Video: MAT TIGHTS MAT. Rug oval heklet. Riktig god fornøyelse! Finn akkurat de fargene som passer inn på ditt bad og design din egen matte. Det du nå skal få se er imidlertid ikke noe vanlig hekleprosjekt. For det denne smarte videoen. HEKLEOPPSKRIFTER : Finn fram garn og heklenål og lag ditt eget interiør. Gratis hekleoppskrifter. Oval, heklet fillematte. Snart klar for salg.


En klassiker som passer like godt til julebordet som til 17. Foto: Ragnar Hartvig. Design: Kari Ødegaard. Alt unntatt stjerneduken er heklet i bomullsgarn, mens.


Hekle oval matte

Rektangulær, gjennombrutt i et rikt mønster. Til å ha under fløte og su. Hvis sirkelen er strikket art. En sirkel eller en oval - under denne betegnelsen kan den bli funnet på. Brukssted: stova. Funksjon: golvteppe. A ecru farget, ett par: heklet etter mønster og tilpasset en. Endelig ferdig med heklet gulvteppe til bobilen. En slags oppskrift på rund matte finner du under bildene. Flere matter skal det bli etterhvert.


Jeg har revet opp gammelt sengetøy i. Kanskje han var på leit etter noe mat han kunne ta med hjem? Ha en flott høst alle dere. OVAL BRIKKE heklet i DMC på nål nr 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg