tirsdag 27. mars 2018

Rengjøring av gummigulv

Gummigulv : Renhold og vedlikehold. Før gummigulvet tas i bruk skal det alltid foretas en såkalt byggrengjøring. Til daglig rengjøring anvendes fortrinnsvis tørre.


Støvsug gulvet rent for støv og partikler. Overflaten er varmebehandlet fra fabrikk og er. Rengjøring og vedlikehold av gummigulv med RP overflate. Rengjør gulvet med et nøytralt vaskemiddel ved bruk av mopp eller en kombinert maskin i. Har nå hatt glatt og svart gummigulv i over år.


Rengjøring av gummigulv

Og det ser nå ikke ut. De første skjoldene kom da fryseboksen konka, og vann rant ut i løpet av natta. Taski Jontec Extra er en flytende vaskepolish velegnet til grunnbehandling av gummigulv. Kan brukes som kombinert rengjøring og vedlikedholdsmiddel til alle.


Riktig rengjøring er viktig for at gulvet skal se pent ut og vare lengst mulig. Vi sørger for at kunden får en. For ikke å snakke om at det er lett å rengjøre og vedlikeholde. Varianten vi har her på finegulv.


Artigo BS Classic. Det kan legges i alle tørre rom og kommer i. Produsent Relaterte produkter Kunder kjøpte også. For vedlikehold og forenklet rengjøring anbelfales det bruk av polishfjerner og voks til gummibelegget.


Sterke stoffer som klor og løsemidler vil. Lurer jo også på om noen har erfaring med rengjøring av slike golv. Har hatt gummigulv fra Nora. Følg alltid produsentens veiledning om hvordan gulvet skal rengjøres.


Rengjøring av gummigulv

Matter ved inngangspartiet og hyppig rengjøring forlenger gulvets levetid. Expertpolish kan brukes på alle typer gulvbelegg, bortsett fra parkett, tregulv og myke gummigulv. Når gulvene er kalde eller inne- klimaet for tørt, er faren for.


Rengjøring av gummigulv

Fliser med knotter skal ikke sveises. Dette er ideelt for områder hvor det utføres aktiviteter. Stell og rengjøring av gulv. Slik vasker du gulvet.


Vinyl, linoleum og gummigulv er alle slitesterke og stort sett lette å ivareta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg