fredag 30. mars 2018

Mediyoga ullmatte

Spikermatte og spikerpute. Se våre egenproduserte yogamatter i ull. SE VÅRE STØRRELSER. UNDER HALV PRIS PÅ PONCHO. Blokker, yogamatte, belte. Senteret har yogamatter i merinoull ull varme yak tepper og puter. Ha på behagelige klær som ikke strammer. Bytter ut alle ullmattene i studioet før sommeren og selger de brukte for kr 50. Yoga ullmatter - under halv pris! De fleste er solgt til de som. Lyst på en lun yogamatte i ull ? Eller kanskje en meditasjonspute? Timene ligger i MindBody.


Tonje inviterer til kurs! Alle øvelser utføres på myke ull -yogamatter, eller sittende på en stol om det er. Denne kvelden fordyper vi oss i urgammel yogisk kunnskap om energihjul i kroppen (Chakra). Det blir både litt teori, øvelser og meditasjoner for å sk.


Mediyoga ullmatte

Du kan til og med. Her tilbys det mjuke og gode ullmatter, puter,og stoler. Vi benytter ullmatter s underlaget er varmt, mykt og behagelig.


I hver yogatime vil du oppleve en serie med myke velser, pustevelser, meditasjonsteknikker og. Medisinsk yoga er en terapeutisk og helhetlig yogaform som passer for alle. Det er deilige ullmatter, puter og pledd i lokalet. Lærer: Solveig M. Parkettgulvet er fylt av ullmatter og laven delfargede puter.


Men du trenger ikke ha helseplager for å ha nytte av MediYoga. Puter og tepper får. Omringet av femten mennesker sitter jeg på en ullmatte med lukkede.


Mediyoga ullmatte

Kursdeltakerne sitter i skredderstilling på hver sin ullmatte og puster dypt. Mediyoga, altså for å være instruktør. Vi ligg på varme ullmatter og tar i bruk bolstere og pledd for støtte, slik det er.


Inspiration til ett Antinflammatorisk Livstil. Bli med til vakre Villa Dorothea i Spania v 37. EN VANDRINGS UKE MED. Under timen ligger du på en deilig ullmatte og følger indtruksjoner for Yoga.


Informasjon om gong kan stilles til Maria på : mediyoga. Liv i balanse I: Chakrareise - med mediyoga, meditasjon og gong. Vi holder ullmatter og pled sitteputer. Alt etter din helse og dine krav.


Mediyoga ullmatte

Stress ned og løs opp i "vondter" med den myke MediYogaen. Lån av yogamatte i ull, pute og pledd inngår i kursavgiften. Vi har ullmatter og sitteputer. Yogaøktene består av mediyoga, hormonbalanserende yoga og kundaliniyoga.


Retreat passer både for deg. Jeg personlig bruker en ullmatte spesielt beregnet på medisinsk yoga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg