tirsdag 27. mars 2018

Elko dimmere

Kvalitet og miljø. I alle aktiviteter tilstrebes en høy miljøstandard. En dimmer kan dimme de fleste lyskilder, det finnes flere dimmere som er tilpasset de. ELKO ønsker å oppnå utvikling.


Vi har et stort utvalg av en- og to polede brytere, trådløse dimmere og valg til den. Produktinformasjon 315GLE er en dimmer som benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper, elektroniske trafoer eller LED ihht LED tabell. Brytere og dimmere › Dimmereelhandel. Søk på navn eller varekode her.


Elko dimmere

Legg i handlekurv. Man kan også stille inn minumumsnivået, oppstartsnivå, og dimmeren har. DALI dimmer med integrert strømforsyning for styring av DALI lysarmaturer. Elko Plus Dimmer Dali Hvit.


Totalleverandør av elektromateriell, LED belysning, varme, smarthus og kabel - Størst på elektromateriell til alle - Vår kompetanse, din trygghet- din sikkerhet-din. Lysdimmer for bruk til glødelamper, 230v halogen lamper eller jernkjernetrafo. Dette, og muligheten til å opererere dimmeren manuelt er noe vi ønsker å ha muligheten til i tillegg.


Elko dimmere

Dersom dimmeren skal monteres i en flerhullsramme, må den medfølgende enkelrammen fjernes. Innfelt dimmer i elegant design for LED-pærer. Stilles inn for fram- eller bakkantstyring.


Elko dimmere

Med trykkstrømbryter. Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller elektroniske trafoer. Den vil derfor koble 100% ut ved. Dimmeren har elektronisk strøm og temperatursikring.


De jeg har er sprukket etter rampen (ungene) har slått på. En dimmer lar deg regulere lyset til ønsket styrke, det kan både spare strøm og øke komforten. Og det er enkelt å erstatte en tradisjonell bryter med en.


Om dimmeren har vekselvenderfunksjon ( elko ) så kan du koble som om det var endevendere og det vil fungere med to dimmere. PH Lysdimmer som kan brukes til alle laster samtidig.


Denne kan benyttes der hvor man har mange forskjellige typer last og har kun. Trinnløs lysregulering av glødelamper og 2V halogenlyspærer. Trykk på bildet for større versjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg