onsdag 3. april 2019

Fjerne struktur på pipe

Ta de verste toppene i strukturen, helsparkle og pusse. Kanskje du bør prime før du sparkler. Hvis det er tvil burde dere heller pusse pipa, og så male med vanlig maling.


Noen med erfaring: Blir det finest å bruke grov eller fin murstruktur. En gang var det populært med strukturmaling på veggene. Det er grov struktur. Da er det visst ingen vei utenom.


Nå ønsker jeg å få. Kle pipe og brannmur med fliser, eventuell lage nytte hull til ovn ny ovn. Jeg har pipe uten tapet men med strukturmaling. Vil du fjerne strukturen i muren bak peisen kan du behandle muren med sparkel.


Steinen vil bli glattere og overgangen mellom stein og fuger mykere. Problemet er imidlertid at pipa er malt med strukturmaling (?), sånn som lager. Har en vegg med strukturmaling på bak vedovnen. Hvordan kan jeg fjerne denne ? Da må du se litt på hvor grov strukturen er.


Du må sparkle igjen fuger, og slette ut steinen med en sparkelmasse. Løstsittende maling, løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Større partier bør vurderes fjernet og utbedret med ny puss. Bruk en gresskost dyppet i vann og jevne forsiktig til du oppnår den strukturen du ønsker.


Leste meg til på ifi. Slik fjerner du strie på veggen. Bruker du feil lim, vil strukturen under komme til syne. Duken er nemlig ikke veldig tykk, og langt fra.


Vi hadde strukturpuss på en pipe og tilstøende vegg. Jeg fikk ogås vite at det ikke gikk an å fjerne. Så da tenkte jeg "OK, da kliner jeg på. All skitt og løse partikler må fjernes.


Så har du glassfiberstrie eller på andre måter vegg med struktur, som du ønsker å slette ut, finnes det løsninger. Her er fire måter du kan gå. Bygger´n nettbutikk.


Fjerne struktur på pipe

Løser og fjerner kalk- og saltutslag. Fjerner kalkavleiringer, såperester, hudfett og rustrender på toaletter, urinaler og fliser. Benytt en strukturrulle for struktur.


Fjerne struktur på pipe

Vanntett, sementbasert dekorpuss. For fasade, mur, pipe og garasje. Støv og smuss fjernes. Sterkt sugende teglflater forvannes til underlaget blir svakt sugende.


Fjerne struktur på pipe

Fjern all maling, tapet, puss, skitt og fett. Puss over og fjern støv. Ved å male rett på steinen vil fortsatt strukturen i steinen synes.


Hvor mye struktur eller hvor tydelig fugene på peisen skal synes kommer an på hvordan og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg