tirsdag 23. april 2019

Fleksible lister

En fin finish for runde stolper eller buede vegger? Ingen problemer med disse malbare, fleksible listene, som er laget av fleksibel, men likevel sold skumplast. Filtrer og sorter.


Ved at listen hel-limes mot tak og vegg fuger man enkelt bort ujevnheter, samt at listene er fleksible nok til å ta opp bevegelser i bygget. Du trenger heller ikke. Litt om fleksible lister i polyurethane. Taklister som kan bøyes.


Kombineres med våre taklister i polyurathane. Pris er per meters lengde. Denne kolleksjonen er laget av PVC, og er elastiske og fleksible. Gulvlistene egner seg.


Listene er godt egnet på kontor, kjøkken og stue. NB: gulvlister selges. De er så fleksible at du kan slå knute på lista om du vil, og disse har vi i mange ulike varianter og typer, både som gulvlister, taklister og vegglister. Tror det finnes noen kunststoff lister som kan bøyes, prøvde en gang å fuge med fleksibel fuge mot trapp, det gikk ikke bra.


Fleksible lister

De er solide og fleksible, og de tåler at bygningen lever litt på grunn av lav luftfuktighet og temperaturendringer. Maling av disse listene er også mye enklere for de har en svært god vedheft og. Vi har benyttet disse listene.


Fleksible lister

I denne artikkelen gir vi deg tips og råd i forhold til innendørs listverk, blant. Selvklebende myke PVC lister, utviklet for en fleksibel og kostnadseffektiv installasjon. Rask montering med unik fotstøtte og smidig tilpasning av hjørner. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


VOX gulvlister løse dette problemet på en enkel og elegant måte. Den fleksible PVC-listen i gulvlistenes front, tas enkelt av og på når kabler og ledninger skal.


Fire fleksible LED- lister med tett plasserte varmhvite lysdioder. Fungerer utmerket for f. TV-benk, kjøkkenskap, garderobe og andre mindre plasser.


Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer. Utforingslist er karmlist og utforing i ett og samme produkt, fleksibel fals 0-mm. Kantlister med svampgummi, fleksible.


Gummistropper med kroker. Vi er behjelpelig med tegninger etter for. Ikke fått avisen? Her har vi samlet smarte LED-lyslister. Fleksibel LED-belysning.


De kan gjøres kortere, kobles sammen eller bøyes - alt for å tilfredsstille dine ønsker og behov. Ytterligere fordeler med slike lister er at mange av dem er fleksible.


Fleksible lister

Termometeret har signal, feberalarm og memory-funksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg