onsdag 24. april 2019

Fliser som ser ut som treverk

Sleng deg på trenden og bytt ut treverk med vedlikeholdsfrie fliser i treimitasjon. Du vil ikke tro hvor autentisk det ser ut ! Les mer om fordelene her. Når fliser blir « treverk ». Det finnes gulvfliser laget av stein, som ser ut som eikeparkett.


Det er nesten umulig å se forskjell, sier Helge Aasen. Nå kan du få fliser der f. I tillegg til disse har vi og skifer- marmor- og granittfliser og porcelenato- og kermaikkfliser. Vi har merker som EL Molino, Elios Ceramica og Casalgrande Padana.


Treverk Home er en fantastisk flis -serie fra Marazzi. Den ser ut som helt vanlig treplank, men er en slitesterk, frostsikker og vedlikeholdsfri flis. Passer utmerket. Dimensjoner, 1× cm.


Fliser som ser ut som treverk

Ba Gang, Kjøkken, Stue. Gulvfliser 30x1cakvm. Disse kan legges samme da de har samme lengde. Vakker lys flis som ser ut som tre, dermed kan du få et vakkert tre utseende med alle flisens fordeler, selv på steder som ikke er egnet for tregulv.


Klinken finnes i. Sjekk ut den nye flisserien Ergon Trend! Kjøp fliser, VVS, baderomsmøbler, laminat - flisekompaniet. Flisene ser ut som treverk og kommer i seks.


Fliser som ser ut som røffe betongoverflater selger godt, melder bransjen. Det er heller ikke bare innendørs du kan gå for. Right Price Tiles har masse fliser som ser ut som treverk, de er perfekte for å skape en slik stil på et bad eller kjøkken!


Fliser som ser ut som treverk

Tre på vegger og gulv ser lekkert ut, men i våtrom er fliser unektelig mest praktisk. Med Höganäs´ ” trefliser ” kan tingene kombineres. Tradisjonen med treverk sitter dypt i den norske folkesjelen. En ny trend jeg bare elsker er fliser som ser ut som treverk.


Jeg har valgt å bruke dette på bad og toalett. Vi bryter av med en vegg med slike. De ville pusse det opp, men nye baderomsfliser kom ikke på tale. Vi liker å ha ting ikke.


Dette huset ser ut som et tre ! Slik er det å bo i en. PUSSET OPP: Mikrosementpussen ble lagt rett oppå flisene som lå på gulvet fra før. Vegard Wivestad Grøtt. Ved første øyekast kan det se ut som tre og har en helt natulig look.


Nå skal det være naturoverflater som ser ut som treverk, marmor eller naturstein. Klassisk hvit går det lite av. Badet skal helst ha litt farge, som lysegrå, beige.


Fliser som ser ut som treverk

Kanskje høres det litt merkelig ut, fliser som ser ut som treverk. Teknologien har gjort at det nesten er umulig å se forskjell på tre og treimitasjon på flis. Du kan finne alt fra heksagoner til metrofliser, og klistremerker som ser ut som treverk og ulike steinmaterialer. Annonse: klistremerker fliser.


Den blander estetikk og slitesterkt, strukturert treverk som f. Med ULTRA Tecnostone kan du kle store flater med fliser som ser ut som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg