fredag 26. april 2019

Fotlist eik hvitlasert

Fotlist eik hvitlasert

Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og vegg. Har en skrå kant for å. Ideallist eller også kalt parkettlist er tykkere i bunn og egner seg derfor veldig fint til.


KVÆRNER INDUSTRI AS. Det handler om detaljene Få fram en balanse, det er detaljene som skaper helheten, og et hjem. BOEN tilbyr fotlister laget av. Feielist lakkert eik.


Fotlist eik hvitlasert

Pergo 14xkalket Nordisk eik kalket nordisk eik. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. EIK 09X0FEIELIST LAKKERT.


Fotlist eik hvitlasert

Gulvlist profilert CW2furu. Se fullstendig vareinformasjon. Send forespørsel. Legg i handlekurv. Moelven gulvlist skrå profil 12xmm hvitlasert eik finner du hos Montér. Vi har også den beste prisen på 3andre gulvlister. Plankepriser hjelper deg å gjøre. Dette er en list med furu kjerne og en finer med eik. Lakkert eik gulvlist. Finishen er i hvit eik. Med slitesterk overflate som er motstandsdyktig mot høy.


En fotlist benyttes til å lage en pen og harmonisk avslutning i overgangen mellom vegg og gulv. Profilkart listverk. Hvor mye koster produktet og hvor kan jeg kjøpe det? Tak: Panel, furu, 13x12 Skygge skrå, lasert: Hvit.


Overflatebehandling, Live Matt lakk. Format: Stavmønster 3-Stav. Sortering: Concerto. En og samme list med flere bruksområder gir et helhetlig uttrykk og er effektiv mht. Eik lakkert Hvitlasert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg