mandag 1. april 2019

Henge opp bilder på gipsvegg

Skal du henge opp bilder på en gipsvegg må du bruke gipsplugger eller skruer og kroker tilpasset gipsvegger. Velg en skrue, plugg eller krok tilpasset tyngden.


Henge opp bilder på gipsvegg

Ofte ønsker man å henge opp enkle og lette ting på veggen. Hvordan går du da frem og. Mulig tidenes kjipeste emne, men jeg skal henge opp bilder på gipsvegger som er helsparklet. Finnes det noen gode alternativer til oppheng?


Oppheng i gips – slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på. Lastet opp av Dinside Henge opp bilder i gips plate - ByggeBolig byggebolig. Skruer og spiker henger dårlig i gips.


Med gipsplater er det heller ikke noe stort problem å henge opp bilder, men gips gir mindre hold for det du skal henge bildet på enn treverk. Hvis man skal ha. For de aller minste. I dag deler jeg et supert tips som gjør at du kan henge opp bilder uten å etterlatte hull i veggen!


Vi har nylig dekorert veggen bak gjestetoalettet. Les våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp bilder på veggen. I forhold til gipsvegg er dette et stort og noe tungt bilde.


Henge opp bilder på gipsvegg

Du bør gå inn i en jernvarehandel og få anbefalt oppheng tilpasset. Opphenging av bilder - vanlig bildekrok eller selvheftende spiker? Det trenger ikke å være så vanskelig å henge opp noen bilder.


Tidligere fantes det kun spikre. Det er lett å henge tunge ting i en gipsvegg med riktig valg av gipsplate og festemiddel. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.


Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc. Mulighetene er uendelige, og våre patenterte systemer brukes til å henge opp bilder på murvegg, gipsvegg og betong.


Henge opp bilder på gipsvegg

Se og kjope STAS produkter direkte. Når det kommer til gipsvegger er det viktig at du bruker et egnet oppheng for gips, det vil si gipsskruer, gipskrok, -plugg. Så hvis man vil være sikker på at det man skal sette opp ikke faller ned igjen, må man bruke de spesielle plugger og hylser som finnes til gips. Den første er en Fischer, som er velegnet til oppheng av lamper, lister og bilder.


Har søkt en del på nettet ang. SÅ, bør jeg skru opp en plank av ett eller annet slag, så feste denne i. TV med gipsanker. På speilet har eg en ring på hver side som det skal henge i (sjekk vedlagt bilde ). Hva er den beste måten å henge dette opp på og hvilke plugger bør eg bruker. Perfekt for å henge opp rammer med taggete oppheng, nøkkelhull eller lite hull.


Men jeg fikk tak i dette på Clas Ohlson I Torggata. Rett og slett et genialt oppheng for å henge opp bilder på gipsvegger, treverkvegger, mur og. Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent. Det har aldri vært enklere å henge opp bilder på veggen uten å bore.


Du kan nemlig bruke selvklebende tape. Justerbar limspiker for tapet og gips kg. Det er også et veggfeste med vinkling loddrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg