torsdag 18. april 2019

Foldedører til hagestue

Lav terskel fra null til mm høy. Enten du ser etter foldedører til å sette inn i fasaden eller som endel av en fullisolert vinterhage, lar glass inne- og uteområder smelte sammen.


Foldedører til hagestue

Glass- foldevegger. Flotte foldedører med hvite 50mm uisolerte profiler. Perfekt til hagestuer. Grønt Fokus, som er en stor aktør innen hagestuer, uterom og drivhus på det norske markedet, lanserer nå foldedører i glass fra tyske Solarlux.


Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få en slags vinterhage. Jeg har funnet en leverandør som ser ut til å ha. Vi skreddersyr løsninger til ditt behov, og alt blir laget etter mål!


Du kan selvsagt velge farger i hele RALs fargeskala. Lag din vakre vinterhage eller din egen beskyttede krok bak glass og ramme. Skyvedører og foldedører.


Nyt varmen mens du sitter i vakre omgivelser. Med stilrene aluminiumsprofiler, får. Med slike dører i aluminium kan du folde dørbladene til side og åpne. Denne foldbare skyvedøren gir nemlig.


Med dette dørsystemet i aluminium kan du folde dørbladene til side og gi. Fotograf: Gjesdal Aluminium AS. Hagestuer, vinterhager, skyvedørssystemer og foldedører fra HALLE.


Foldedører til hagestue

Halle har et bredt sortiment. Da er foldedører det perfekte valget som gir deg maksimal åpning. Med et enkelt håndgrep foldes. Hos oss finner du eksklusive vinduer, foldedører, skyvedører, ytterdører, vinterhager, hagestuer og glassfasader i aluminium.


Schüco gjør ditt hus til et hjem! Foldedørene passer for større oppholdsrom. Vi kan tilby forskjellige størrelser og modeller av hagestuer som passer både til. HAGESTUER I ALUMINIUM.


ISOLERT OG UISOLERT FOLDEDØRER. Solarlux foldepartier er perfekte for bruk i en vinterhage. Isolerkassett med sikkerhetsglass og brutt kuldebro i dør. Elgesem Trevare AS leverer foldedører og glassfasader til din nye vinterhage.


Foldedører til hagestue

Det finnes mange gode grunner til å bygge vinterhage. Først og fremst øker en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg