fredag 12. april 2019

Svarte striper parkett

Svarte striper eller skrubbemerker er et begredelig syn og ødelegger det vakre gulvet med keramiske fliser. Heldigvis er det enkelt å fjerne skomerker. Tok meg vann over hodet og kjørte på med litt for mye grønnsåpevask på parketten så sprakk opp noen svarte striper i mellom. Formtre til parketten.


Otto Robsahm, kjent som Sinnasnekker´n på tv, mener du kan fikse mange skader i et parkettgulv så sant du ikke har ti tommeltotter. Dette funker både når parkett er børstet, mattlakkert eller oljet. Det eneste du trenger er en peanøtt uten salt.


Svarte striper parkett

Har du peanøtt med salt skyller du først bare bort saltet. Det finnes mange muligheter til å reparere ulike typer skader på parkett. En tommelfinger-regel er at må man velge, så velg heller én nyanse mørkere farge enn. Gulvtypen har stor betydning når du skal fjerne svarte skomerker.


Til lakkert og oljebehandlet tregulv og parkett, laminat- og vinylgulv skal du. Skomerker er fryktelig irriterende og gulvet ser liksom ikke skikkelig rent ut om det er fullt av sorte striper.


Det er flere metoder for å fjerne det, men vær forsiktig. Parkett Bruk et mykt, lyst viskelær. Gni forsiktig på det svarte merket, til det er borte.


Prøv ellers å rengjøre med lampeolje, bensin eller white. Den kan fjerne fettflekker, rødvin og så videre. Sitruskluter fungerer også bra her.


Dersom gulvet har fått svarte merker etter for eksempel vann. Her får du et godt tips for å reparere et skadet gulv!


Svarte striper parkett

Du kan bruke smeltevoks eller formtre, som kommer i. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Råd for å enkelt fjerne riper i gulvet - Veien til Helse veientilhelse. Livsstil › Visste du? Heltre- eller parkettgulv er gode kandidater for riper så fort de er installert.


For å bli kvitt overfladiske riper, vil du trenge en markør for reparasjon av tre i samme. Håndverkeren har laget stygge hakk i parketten - hva kan vi gjøre? Det er blitt striper og en par plasser til dels store merker.


SVARTFLEKKET: En metallboks setter fort svarte flekker på kjøkkenbenken. Har du fått et hakk i parketten, eller i en annen type tregulv eller. VEDLIKEHOLD: Med riktig voks og vask kan parketten holde seg fin lenge. Men ikke glem at det er gulvets overflatebehandling som styrer.


Svarte striper parkett

KOmmer visst fra sålene på tøflene mine. Vi jobber med alt fra tregulv til parkettgulv, fra til år gamle gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg