mandag 29. april 2019

Gamle blyglassvinduer

Endel blyglass vinduer i rammer. Forsjellige størrelser selges tlf. Gamle dørblader og vinduer. Dobbeltvinduer med klart glass i innervinduet.


Gamle blyglassvinduer

Flotte empire vinduer, ca stk, høyde 1. Blyglassvinduer var i bruk til et stykke ut på. GAMLE GLASS HAR SÆRPREG OG ER Å REGNE. Vær oppmerksom på at dette intervjuet er over to år gammelt.


Gammelt blyglassvindu fra hytte, helt og pene farger i glasset. Selges kr 40. Han lager nye og reparerer gamle blyglass. Mange av dem som drev med denne typen glass har. DigitaltMuseum found 1hits. Glasset målte 1x 1cm. Dette var glass som var 1år gammelt. Jeg har tatt vare på noen gamle blyglassvinduer her fra byen og kombinert disse med kjøpt glass. Det var en spennende jobb. Med blyglassvinduer menes vindusflater laget av små glassbiter, helst.


Bygge nytt inngangsparti: Rive nåværende vegg (hovedsakelig bestående av gamle blyglassvinduer ), sette opp ny vegg i treverk, isolere etc. Et klassisk og elegant bestikk inspirert av gamle blyglassvinduer fra et stabbur på Maihaugen. Nr gjør meg SULTEN! Gjenbruk av gammelt vindu.


Tekst: Ann Merete Slåttland. Foto: Knut Holt Sandblost. Høyre: Et rekonstruert blyglassvindu fra besøket på glassverkstedet.


Reparasjon av gamle ramtre til en Sammensetning av en gammel vinduskarm, legg. Mønsteret er inspirert av gamle blyglassvinduer fra et stabbur på Maihaugen. Sølv har en antibakteriell. Her skal et gammel blyglassvindu tas ut av rammen og erstattes med moderne.


Arvesølv er et elegant og klassisk bestikk. Mye av glasset er re design fra gamle blyglassvinduer kombinert med glass i alle regnbuens farger. Men taket temmet ikke vestavinden, så de bygget også en levegg av gamle blyglassvinduer.


Gamle blyglassvinduer

Snart ønsket de seg noe som også kunne holde. Har du gamle flotte blyglassvinduer som ikke har blitt vedlikeholdt på mange år? Vi utfører både service, tilstandsrapporter og analyser på hva man bør og må.


Gamle blyglassvinduer

Garasjen har fått tak og nybygget passer godt til de gamle bygningene. Vinteren har vært på. Dagens produksjon på ca 40.


To store blyglassvinduer, som vender ut mot Kirkeveien, er laget av firmaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg