tirsdag 23. april 2019

Fliser som ligner tregulv

Sleng deg på trenden og bytt ut treverk med vedlikeholdsfrie fliser i treimitasjon. Du vil ikke tro hvor autentisk det ser ut! Les mer om fordelene her. Ta en tur til Norfloor!


Nå kan du endelig få et fantastisk utseende « tregulv » med alle flisens fordeler. Norfloor introduserer flere parkett- fliser som kan brukes overalt. Velg riktig parkett til riktig bruksområde. Selvfølgelig kan du legge den selv!


Vi hjelper deg med hva og hvordan. Parkettfliser er blitt svært populært. Dette er keramiske fliser med alle de gode egenskapene til en flis, men med utseendet til parkett eller tregulv.


Fliser som ligner tregulv

Vakker lys flis som ser ut som tre, dermed kan du få et vakkert tre utseende med alle flisens fordeler, selv på steder som ikke er egnet for tregulv. Klinken finnes i to. Keramisk flis etterligner i større grad andre materialer, slik som. Classic Tiles flisene kan festes direkte over eksisterende gulv på kjøkken, ba.


Velg blant fantastiske design som etterligner stein, treverk og marokkanske fliser. Slik som ubehandlet tregulv, laminat, parkett og klikk-vinyl.


Er det noen her som har kombinert flis med parkett på kjøkken? Bilder hadde vært. Får vel kanskje satse på å finne fliser og parkett som likner mest mulig på.


BAUHAUS har et enormt utvalg til. Takket være kanter med v-fuge ligner parketten et solid tregulv. Gulvet legges enkelt takket. Fugene mellom flisene vil nemlig kunne knekke, kanskje flisene også.


Fliser som ligner tregulv

I tillegg til disse har vi og skifer- marmor- og granittfliser og porcelenato- og kermaikkfliser. Vi har merker som EL Molino, Elios Ceramica og Casalgrande Padana. Få fargeråd til ditt hjem - Jotun fargerad. Tilstøtende rom: tapet, egghvite panelvegger, sorte malte tregulv.


Fliser som ligner tregulv

Dette kan derimot skje med organiske materialer som f. Fliser blir heller ikke. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Det må du ikke! Da Marlene Rasmussen og samboeren kjøpte nytt rekkehus for to år siden, hadde baderomsgulvet blå fliser og veggen strietapet.


Dette gulvet i High-Class serien til GULVDEAL har fått navnet CAPE TOWN. Nydelig lys og litt kaldere hvit-vasket sandfarge i eik som struktur og overflate så. Valget mellom tregulv, parkett, linoleum eller laminat avhenger av mange faktorer. Det finnes også laminat som ser ut som fliser, som er like «naturtro».


I kategorien «gulv som ligner på tre» finner vi også klikkvinyl. Et annet populært alternativ er vinylgulv, som ofte utformes slik at det ligner på.


Ved feil bruk av produkter og utstyr kan oppskuring av fliser gjøre dem stygge. Mønsteret ligner verken tre eller stein. Tregulv og keramiske fliser har en solid posisjon i det norske hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg