tirsdag 2. april 2019

Foldedør utestue

Lav terskel fra null til mm høy. Enten du ser etter foldedører til å sette inn i fasaden eller som endel av en fullisolert vinterhage, lar glass inne- og uteområder smelte sammen.


Foldedør utestue

Solarlux foldepartier er perfekte for bruk i en vinterhage. Glass- foldevegger. Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få en slags vinterhage.


Foldedør utestue

Jeg har funnet en leverandør som ser ut til å ha. Lag din vakre vinterhage eller din egen beskyttede krok bak glass og ramme. Nyt varmen mens du sitter i vakre omgivelser.


Med stilrene aluminiumsprofiler, får. Føldedørene egner seg godt til bruk i en vinterhage eller hagestue og kan fås i fargene grå, hvit og hvitlasert. Vi skreddersyr løsninger til ditt behov, og alt blir laget etter mål!


Foldedørens isolasjonsevne gjør at. Du kan selvsagt velge farger i hele RALs fargeskala. Flotte foldedører med hvite 50mm uisolerte profiler. Skyvedører og foldedører. Perfekt til hagestuer. NI egner seg godt innendørs, til innglassing av balkonger, i utestuer og på andre steder som ikke krever isolering. Uisolert skyvedør ASS 50. Fotograf: Gjesdal Aluminium AS. Vinterhage i aluminium med Schüco foldedører. Leverandør av foldedør. Opplev nye perspektiver.


Er du i gang med et husprosjekt og leter etter en terrassedør som åpner opp mest mulig av. Fullisolert vinterhage Schüco CMC 50. De fleste skal ikke utenlands på sommerferie i år, så da er dette løsningen for en svært elegant løsning, sommerstue med innlagt utekjøkken fra Solarlux. Vi har skyvedører, foldedører, glassrekkverk og mange andre.


Med våre eksklusive foldedører får du store glassflater og muligheten til. Schuco PASK dobbel skyvedør. Sunflex frameless skyvedør. Standard terrassedør. Innvendig åpningsvindu. Alternativt kan en bruke foldedører, det er litt mer arbeid å lukke de opp men de gir god åpning. Les mer om isolerte skyvedører her. Enkle vinduer som faste.


Foldedør utestue

Stor vårkampanje på saxi foldedører ! Har du en uteplass du ønsker å skjerme, eller en utestue du ønsker å lukke av for å forlenge sesongen, er en av våre uisolerte glassvegger et praktisk og. Foldevinduer til utestuer og vinterhager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg