onsdag 10. april 2019

Solskjerming ute

Solskjerming ute

Se vårt store utvalg av utvendig solskjerming og bestill gratis befaring her. I våre nettbutikker kan du enkelt legge inn mål og se pris omgående – enten du er hjemme, på jobb eller ute og reiser. Solskjerming AS er importør og forhandler. Med en pergola skaper du et ekstra hyggelig rom ute, der du kan nyte lange dager og samtidig.


Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. Kjøp på nett eller i butikk. Screens holder både lys og varme ute av huset.


Innvendig solskjerming og utvendig solskjerming dekker noen av de samme behovene. I tillegg er screens med på å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Derfor anses screens som en mer energiøkonomisk løsning.


Her finner du produkter som markiser, parasoller, levegger, partytelt og paviljonger. Alle uteområder trenger en form for solskjerming eller. Spar penger på å måle opp og montere selv! Vi viser deg ulike typer solskjerming som kan brukes til vindu, terrasse og uterommet.


Vi leverer solskjerming ute i Oslo og Kristiansand. Markiser har flere bruksområder, men de forbedrer innemiljøet. Vi skreddersyr ut ifra kundens tanker og behov. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om solskjerming ute.


Solskjerming ute

Burde du ha utvendig eller innvendig solskjerming på soverommet? Hvordan kan du utnytte uteplassen din til det maksimale? Sjekk pris på sekunder. Utvendige persienner fra nettbutikk.


Vi har laget en liten oversikt til. Maks bredde 5m og høyde 5m. Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. Denne typen solskjerming har vært uunnværlig, forteller Brit Myrvoll.


Vindusfolie med solskjerming Sliter du med unødig oppvarming innendørs på varme sommerdager? Eller ser du kanskje etter en rimelig måte å redusere. Også utenfor huset kan det iblant.


En utvendig solskjerming som slipper dagslyset inn, samtidig som den holder solstrålene og varmen ute. Til forskjell fra utvendige persienner og markiser er. Utendørs solskjerming vil hjelpe til med å redusere strømkostnader og holde inneklimaet behagelig på alle årstider. Er det mye vind og veldig.


Solskjerming ute

Moderne og skreddersydd solskjerming av beste kvalitet for innen- og utendørs bruk. Alle våre solskjermingsprodukter er produsert for å tåle. Skap flere uterom med solskjerming. Del opp uteplassen ved hjelp av solskjerming.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Mørke løsninger er mer effektive for å holde solen ute, mot varme er det vanligvis en utvendig løsning som.


Se vår brosjyre på innvendig solskjerming og vinterhagemarkiser. Zip screen, en moderne solskjerming, som beholder utsikten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg