torsdag 18. april 2019

Male vannfast kryssfiner

Har endel 12mm vannfaste brune kryssfiner plater liggende. Kan jo bli til flotte hyller, men da bør de jo males. Hva anbefaler dere å male med? Skal stå ubeskyttet i all slags vær.


Ikkje vannfast X- finer i båt? Forskjelllige typer finér - Båtforumet - baatplassen. Hvordan forsegle kryssfinerplater ? Maling av kryssfinergulv i gummibåt - Båtforumet. Flere resultater fra baatplassen.


Nå er det trendy med kryssfiner! Det kan også brukes utendørs hvis platen beskyttes med maling, lakk eller olje. Generelt Sponplater, trefiberplater og kryssfinerplater har noe forskjellige egenskaper som en bør ta hensyn til ved overflatebehandling. Kan også brukes utendørs, hvis platen beskyttes med f. Vannfast bjørkefinér kan brukes i fuktige rom som f. Kryssfinérplate i. Den er laget av vannfast finer som er plastbelagt utvendig, men i. Materialer › Treplatergjoerdetselv.


Brukes ofte til møbler som ikke skal males. Hos oss finner du et stort utvalg av kryssfiner til. Hvis du skal bruke kryssfinér som ubehandlet vegg ønsker du kanskje lite kvist og små fargeforskjeller?


Male vannfast kryssfiner

I så fall velger du høyeste kvalitet. Hva koster sånn vannfast finer ? Jeg tenkte å male det med båtmaling for å dekke det helt. Er dette tunge plater? Med riktig verktøy er en plate i kryssfiner lett å skjære eller sage til og den males.


Produktbeskrivelse: -Oljet forskaling Pro er sterkere og stivere, og har. WeatherGuard tåler regn i byggeperioden (4-uker), og er tilvirket.


Male vannfast kryssfiner

Filmbelagt bjerk kryssfinérplater er en vanlig bjerk kryssfinérkjerne (WBP limt) som er belagt med en slitesterk fenol. Belagt med brun film wire på side samt side film glatt.


Male vannfast kryssfiner

Wiresiden er rutemønstret. Kantene er forseglet med akrylmaling og er limt med vannfast WBP lim. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trefiberplater som for eksempel nye sponplater eller huntonittplater som akkurat er satt opp.


Blant våre solide byggplater finner du kryssfinér med fals. Det at en plate er kryssfinért betyr at den er varmebehandlet og presset under høyt trykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg