mandag 29. april 2019

Fra peis til ovn

Fra peis til peisovn. Slik bytter du ut den gamle murpeisen med ny peisovn. Er trekken dårlig i pipa, blir det ikke nødvendigvis bedre med en ny innsats eller ovn. Snarere tvert imot: Nye, rentbrennende ovner stiller større.


Fra peis til ovn

Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Montering av vedovn selv eller få en sertifisert montør til å utføre jobben? Les om hvilke regler og krav som gjelder når du skal montere vedovn her.


Skal du kjøpe peis ? Vi har et stort utvalg av peiser og ovner i stilrent og moderne design. La deg inspirere av våre flotte peiser. SLIK FÅR DU FYR I PEIS OG OVN. Moderne peiser og ovner er annerledes enn eldre ildsteder.


Derfor må du også fyre på en annen måte. Vi har en gammel mursteinspeissom vi skal bytte ut med en peisovn. Er det noe spesielt man må ta hensyn til når man skal fjerne den gamle. Ildstedet er et koselig samlingspunkt i hjemmet.


Fra peis til ovn

Velg mellom peiser og ovner i ulike løsninger hos oss. Den gamle peisen er en svær klump i ett hjørne som. Hvor stor bør ovnen være? En viktig ting å tenke på når man skal kjøpe vedovn, er størrelse.


Fra peis til ovn

Man må se an ovnens størrelse i forhold til det. Ovn og peis - Forhandler, Kakkelovner, Peiser, Støpegods, Kaminer. Modena fører ett bredt sortiment av ovner og peiser ifra kjente kvalitetsleverandører.


Her finner du også peis, peisinnsats og tilbehør. Vedovner og peiser fra Contura. Det finnes ikke noe koseligere enn en varmende vedovn. Det vet alle vi som bor der det finnes høst, vinter.


Peis og peisovner fra Contura. Conturas ovner er populære fordi de viser mye av ilden. Det gjør at ovnene er enkle å plassere, selv i trange rom. Se gjennom vårt store utvalg av rentbrennende.


Dette tilsvarer den varmen ovnen avgir et bestemt. En typisk vedovn av gammel type, inkludert det mange. Det er få ting som er hyggeligere enn en knitrende peis når snøen laver ned eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg