torsdag 18. april 2019

Lage blomsterkrukke betong

Men JEG slår uansett med hammer, etter at jeg har fått betongen oppi og også. DIY - Vi viser deg hvordan du enkelt kan støpe dine egne blomsterpotter.


Du vil bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er - Prøv selv da vel! Begynn med å lage en perfekt mal som du deretter kan bruke hver gang du skal støpe en krukke. Fyll ¾ av formen til innerkrukken med betong. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte.


Men det er det faktisk ikke. Jeg har tenkt å lage noen store også - som. I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt støper dine egne betongpotter. Hva trenger man av.


Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Disse formene har hun bestilt på nett og ble til et fint juletre. Perfekt til å pynte opp.


Nå skal du ha oppi håndkleet eller hekladuken du vil bruke til å lage krukke av, dette skal bli helt mettet av blandingen. Hei driver å leger noen små blomsterkrukker i betong. For å tørke dette må du henge de over.


Lage blomsterkrukke betong

Fikk tips om å bruke avrettningsmasse da dette gav finest resultat. Har nå fått støypt den. La fantasien flyte. Mange former kan du, med litt fantasi, lage selv.


Vil du for eksempel støpe en krukke gjelder det å skape et mellomrom mellom to objekter, da det. Ingen av oss har noe som helst erfaring. Blomsterkrukke av garnbøye. Jo visst kan det gro i betong ! De tøffeste blomsterpottene lager du selv, dette kan alle få til!


Lage blomsterkrukke betong

Dette trenger du. Til uteplassen kan du lage denne stilige blomsterpotten av betong. Hvordan lage en pott av betong med egne hender? Hvilken primushchestv har konkrete senger for gateblomster?


Hvilke teknologier ble testet i prosessen med. Se hvordan du forvandler en gammel heklet duk til blomsterpotte ! Ganske enkelt og veldig fint.


Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan. DIY betongbrukke, betong, krukke, blomsterkrukke, betongfat, Nå kan du det - så det er bare å lage forskjellig størrelser og former. Helt nybegynner, og uten annen kunnskap om betong enn. Lagret fra saifou.


Lage blomsterkrukke betong

Marie Michielssen. Legg til i liste. Search for: Lukk. Skal du gifte deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg