torsdag 4. april 2019

Foldedør

Praktisk, stilrent og økonomisk. Innadslående foldedør muliggjør en større åpning, og har økt lufte- og ventilasjonsmuligheter. Foldedører er et praktisk valg, uansett.


Døren har samme profil som de 2-veis innadslående produktene. Med et enkelt håndgrep åpner du hele veggen og inne blir ute. Hvorfor ha foldedør ut til altanen? En glass foldedør ute gir godt.


Foldedør

Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader. Uisolert profil med mm sikkerhet laminert glass, eller som delvis-isolert med lags energi. Solarlux foldepartier er perfekte for bruk i en vinterhage.


MB-FOLDE LINJE. Utvendig foldedør gir større fleksibilitet til sine brukere. Uldal leverer vinduer og dører i toppkvalitet og tilbyr nå også eksklusive foldedører til ditt hjem eller fritidsbolig. Dørene møter de mest utfordrende arkitektoniske.


Vedlikeholdsfrie PVC foldedører. Bilde mangler Lurer du på om PVC er det beste valget for deg? Les aldrings- og branntest HER! Hvis boligen din er trang og.


Foldedør

Dørene er i hvit PVC med 5-kammers Schuco eller Rehau profiler, og med. Vi produserer alltid foldedøren i henhold til dine behov og ønsker. Med ambisjonen om å lage den beste foldedør dør, fokuserer vi på isolasjon, tetthet og sikkerhet, samt design og kvalitet, med en levetid på min.


Foldedør

Dette passer spesielt bra til bruk på f. Produseres på bestilling. Med en foldedør kan du åpne et større del. Enten du ser etter foldedører til å sette inn i fasaden eller som endel av en fullisolert vinterhage, lar glass inne- og uteområder smelte sammen.


Crati foldedør er dusjdøren som passer utmerket til de små baderom. Dørbladet er leddet på midten og kan foldes begge veier. Velg funksjon: Åpnes innover. En foldedør forstørrer rommet, og bidrar til å viske ut overgangen mellom inne og ute.


Løsningen passer like fint i stuen som på soverommet. Isolerte foldedør, hvit lakkert med lags energi glass,. Stilfullt håndtak for godt grep.


Skillet mellom inne og ute blir borte, og helt nye muligheter åpner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg