mandag 22. april 2019

Frostet glass spray

Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å " froste " glasset. Gir en frostet overflate på glass ! Ikke egnet til isopor. Skriv anmeldelse.


Frostet glass spray

Se alle produktene. Produktet har utgått. Ved behov vri den fremre (gule) delen av munnstykket for å kunne påføre loddrette lag. Spray i flere tynne lag.


Frostet glass spray

Så en frostspray på Biltema som kunne gjøre frosteffekt på glass. Jeg har et baderomsvindu som synes godt fra veien og et soveromsvindu som. Apply to glass or mirrors.


Creates the look of custom etched glass. A frosted glass effect can now be applied to glass windows using. After spraying invert the can and spray. Oversett denne siden5:01Privacy window in a can.


I make my window opaque. Hjem og fritid › Hus og hageforum. Metode 2: Sprit og klut. Det er få ting som fjerner fettflekker så godt som.


Frostet glass spray

Dette vil altså egne seg best til glassoverflater som ikke skal være. I tillegg må du ha ekstrautstyr som en sprayflaske, tapetutstryker eller. Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos.


Kjøp frostet glass spray for å skape en etset glass utseende. Ansette noen til å sandblåse frostet glass, derimot, kan bli dyrt. For å spare tid og penger, frost glasset selv.


CRC, englevev, og mye mer. Små praktiske sprayflasker i brunt glass som kan brukes til ansiktsspray, egenlaget. Dette vil bidra til å smøre overflaten slik at du ikke riper i glasset. Kjøp TRIXES Personvernskjerm vindu film frostet ugjennomsiktig skjult glass.


Frosted glass spray paint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg