onsdag 17. april 2019

Kjørebruer tilhenger

ATV, Gressklipper, Motorsykkel, Snøfres og Jordfres opp på tilhenger, Pick Up. Portabel påkjøringsrampe i stål. Slås ut i tre trinn. For lasting av mope motorsykkel, ATV eller lignende kjøretøy.


Solide, brede og sammenleggbare kjørebroer, hver bro tåler 340kg, altså. Mulighet for ekstrautstyr som grinder og kjørebruer. Lett å håndtere og transportere. Vi hjelper deg med.


Selges enkeltvis. Hos oss finner du en tilhenger til frakt av varer, maskiner, bil eller båt. Solide kjøreramper som passer perfekt til bruk på tilhengere og pickup. Rampene er sammenleggbare og er produsert i aluminium som gjør de svært lette og.


Kjørebroer aluminium. Bli vår tilhenger - Meld deg på. Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige.


Kjørebruer tilhenger

Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon. Div kjørebruer i aluminium. Sammenleggbare, rette og bruer med bue. Typer med bæreevne.


Kjørebruer tilhenger

EKSTRAUTSTYR: □ Alu. Tilhengere og kjørebruer. Ved behov for transport tilbyr vi utleie av en rekke ulike hengere tilpasset behov. For enklere på lessing av f. Lengde meter.


Ifor Williams LM 1er en kraftig og meget fleksibel tilhenger som tåler hardt bruk og dårlige. Tysse leverer hengere av norsk kvalitet til private og proffe. Finn riktig tilhenger for deg!


Kjørebruer tilhenger

Hos oss kan du leie maskinhenger med justerbare kjørebruer for enkel av og påkjøring. Belastning på max 2kg for hver bru. Safetech har bredt utvalg av profesjonelle tilhengere til enhver bruk. Ypperlig til all opplasting av maskiner, traktorer og biler.


Følger med kjørebruer og reservedekk. BÅTSENTER PÅ KARMØY: Smart Marine leverer sportsfiskebåter, arbeidsbåter, aluminiumsbåter, tilhengere og Yamaha og Evinrude båtmotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg