fredag 5. april 2019

Male tak uten søl

Male tak uten søl

Nå kan du snart male taket uten å få maling over halve gulvet. Han viser til at det vanlige når man maler tak med rulle, er å dekke til hele. Skal du male tak, fester du tapen mot taklisten, og bretter ut plastfilmen over veggen. Filmen er 2centimeter bre og kan derfor med god.


Male tak uten søl

Malte taket i stua med langskaft og rull for etpar mnd siden. Uten å flytte møbler og dekke til. Smertefritt uten søl. Da brukte jeg rosa rull og Gjøco takmaling.


Det er ikke så vanskelig å male tak, bare man vet hvordan man skal gjøre det. Velg alltid godt verktøy, da slipper du drypp og søl. Resten av taket males med egnet rulle for glatte tak. Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden.


Et saltak uten takutspring, som gir hagestuen et mer moderne preg. Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep. Ta deg derfor tid til å se over taket og sjekke at det er rent og jevnt uten merker.


Råd for et best mulig resultat når du skal male taket ! Enkle grep kan hjelpe deg, slik at du unngår skjolder. Her kan du se hvordan du enkelt maler taket inne. LADY Perfection takmaling får du i mange. DROPP TAPEN: Malermesteren anbefaler å male uten tape.


Du glemmer fort å regne inn tiden du bruker på å fjerne søl, og å få maling ut av. Filt på rull er uten tvil det aller beste å bruke for å beskytte gulvet. Malefilt beskytter best mot malingsøl.


Skal du kun male taket og ikke veggene, bruker du maskeringsteip og fester remser med plastfolie fra taket og ned. Du har sikkert forsøkt deg på å male og etterpå funnet og irritert deg over en.


Male tak uten søl

Den gjør god jobb på en stor vegg, men mot taket må det finere. Det gir skarpe skiller og er den beste sikringen mot søl, tipser han. Når du maler langs taket er det en god idé å slå opp litt maling i et. Mange tror at maling innebærer mye søl og gris, men dette er bare tull.


Med skrå pensel kan du male tett opp mot hjørner og vinkler, uten å endre. Malingen er lett å male med og har høy dekkev. Stort fargeutvalg, enkel å påføre - uten drypp og søl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg