onsdag 10. april 2019

Håndklestige

Dette produktet er på vei ut av sortiment og kan ha. Praktisk håndklestige i sort metall. Tilgjengelige farger. Rørgrossisten fører håndklestativ og håndklestiger til bad fra kjente merkenavn.


Vi leverer rett fra lager, derfor sparer du penger. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Trendy matt sort håndklestige. Håndklestige matt sort.


Håndklestige

Industrielt design med rene linjer. Stigen rommer opp til håndkler, men passer like godt som en stumtjener eller til å henge fra. En elegant håndklestige i et minimalistisk design, formgitt av Norm Architects.


Et dekorativt alternativ for å henge opp håndklærne på badet ditt. Finnes i to farger. Ene benet er pittelitt bøyd. Vises ikke så godt. Selges fordi vi har gått over til vegghengt stativ. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Stigen er laget av høykvalitets teak som gjør den sterk. Gi din vurdering. Leveringstid: - virkedager. Kan også brukes som stumtjener. Produktanmeldelser (0). Bring stil inn på badet med Icon.


Håndklestige

Icon kan ha flere bruksområder og. Esbada håndklestige. Kategori: Tilbehør Stikkord: DM4. Stige i sort metall fra Bloomingville. Denne stigen har et enkel og lett design.


Håndklestige

Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen. Lave fraktkostnader. Hos Ha det på badet finner du flere vegghengte håndklestiger.


Kontakt oss gjerne hvis det er noe du lurer på! Frittstående håndklestige i hvit matt i et moderne design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg