fredag 5. oktober 2018

Boddør

Boddør

Noen ganger tenker man at det ikke er så farlig med boden, men avhengig av hva man oppbevarer der, kan det være lurt å investere i en god boddør. MAXBO har boddører og hyttedører som holder kulden ute og som gir et godt.


Boden brukes hovedsakelig til oppbevaring, men den setter også sitt preg på tomta. Med en billig boddør fra bygghjemme. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!


Du som kunde skal enkelt kunne kjøpe boddører i nettbutikken via mobilen, nettbrettet eller PC-en, og få dem. Ubehandlet boddør med ubehandlet karm. Må behandles på begge sider enten med pigmentert oljebeis eller passende heldekkende farge.


Paneldørene er 18-graders dører og derfor meget godt egnet som boddør eller hyttedør, når hytten har kaldgang. Alle paneldører leveres med låskasse. Gå inn og finn din nye boddør til garasjen eller hytta. Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris.


Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. En ubehandlet boddør inklusiv glass og sprosse. Denne boddøren er ubehandlet og må males før bruk. Currently out of Stars.


Thank you for rating! You have already rated this. Boddør °C - Tett (uten glass). Solid ramtredør med panel i furu på begge sider.


Bod- og hyttedører er tradisjonelt håndverk når det gjelder produksjon og materialvalg. Vi har flere varianter og størrelser. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Boddør

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Isolert,ubehandlet boddør 80x200cm. Selges med nøkler, det følger. Døren har ikke vært montert. Innadslående boddør i serien Koncept fra Oknoplast.


Boddør

Pris er oppgitt for. En enkel og funksjonell terrassedør. Lekkasjesikker profil med drenering i karmene og. Totalt: produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg