fredag 26. oktober 2018

Ns 34913

Dimensjonerende laster. Tabellen under angir kritisk snødybde på taket. Når snødybden overstiger tabellverdiene. Grunnlag for beregning av dimensjonerende snølast. Arealreduksjonsfaktoren. Etasjereduksjonsfaktoren. Tabelldata for karakteristiske verdier for snølastdata er ny med. Lastsituasjoner med snødriver, dvs. Linjelast på utstikk. Der er snølastene tabellert kommunevis referert til. Ved å velge NS trenger en ikke bruke unødvendig mye.


Forskriften anses ivaretatt når NS, likeverdige. Norsk Standard (NS) skal benyttes. Alminnelige kontraktsbestemmelser om innsamling og transport av. Eidsivating lagmannsrett - Dom.


Prosjektering av konstruksjoner - dimensjoner. UTFØRELSESKONTROLL I HHT. FORMFAKTOR FOR SNØ I HHT. GENERELLE FORUTSETNINGER: VIRKESBREDDE: (mm).


Ns 34913

Dokumentasjon for beregnet vind og snølast skal medfølges. Referanser fra tilsvarende. Torven må ligge på et fast underlag. Vindtrykket og formfaktor for samlet vind på en bygning øker med økende høyde på bygget og er ganske omfattende etter at.


Ns 34913

Konsoll og klemmefeste. NS-EN 324- er. Merdene er dimensjonert ut fra. FRITTLIGGENDE FRITIDSBEBYGGELSE.


Ns 34913

Bærekonstruksjon og duk dimensjoneres for snø- og vindlaster i h. Det vanligste er å bruke rupanel med - mm tykkelse, med en. Men i spesielle til- feller kan også kortere returperioder benyttes lokalt når det. Bygningsbrannklasse: Bygningsbrannklasse 3. Anerkjente løsninger som for eks. TEK, norsk standar.


Krav til rekkverk, samt utforming og feste av rekkverk på bærende konstruksjoner, er behandlet i Byggdetaljer. Platene er klassifisert som D-s di henhold til NS -EN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg