onsdag 17. oktober 2018

Gummi presenning

Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Har sveisede kanter og maljer i hjørnene samt langs sidene.


Wiik WGrønn 650G PVC. Materialet som presenningene. Duken er egentlig beregnet til produksjon av gummibåter i PVC, men har også en rekke andre bruksområder. Oljebestandig PVC duk.


Vi monterer maljer. Soli slitesterk presenning for tøffe tak. Fastsveitsede plastmaljer som tåler belastninger. Høy vekt per m², noe som gjør at presenningen holder seg på plass.


Våre sterke PVC- presenninger er nyttig til ditt behov for overdekking. Tilbehør presenning. Antall Info Ikke på lager. Slitesterk presenning med meget god styrke.


Gummi presenning

Denne presenningen tåler det meste som en norsk vinter kan. Kraftig, tykk og tung. Stort utvalg i presenninger for opplag i forskjellige størrelser og dimensjoner. PRESENNING 220G PE Armert presenning med ganske god styrke.


Gummi presenning

Egner seg godt der. Hos oss får du konkurransedyktige priser på beste kvalitet. Salg og montering av dekk og felger til både personbiler og varebiler. Fixbil Fana Dekksenter er et.


Du må bare vite hvordan du skal gjøre det. Se filmen for å finne ut mer om sveising av PVC- presenning. Plugghammer gummi med treskaft og krok. Bilen bør beskyttes mot værgudene.


Gummi presenning

Biltrekk og presenning. Vin snø og kulde sliter på bilen og til og med soltrålene gjør at lakken mattes ned. Med et biltrekk. Fold rundt alle kanter. Vanntett presenning. Maljer hver meter. Engangsbruk anbefales.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg