mandag 15. oktober 2018

Flytende hylle brakett

Sokkelen inneholder en ferdig hylle boks som ligger over en monteringsramme som er skrudd inn i en gips plate eller vegg stender. Rammen er fullstendig skjult. Usynlig hylleoppheng. Fagmannen vil her vise hvordan du kan sette opp en hylle uten synlig oppheng, og med sikkerhet.


Hyller er noe man bare må ha. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. For å gjøre det enklere for deg, så du skal finne det du trenger, har. Behandlet med en lys voks.


Gir et veldig rent og ryddig inntrykk. Ja, flytende - hylle -måten er en enkel måte å henge opp hyller med usynlige fester, men egner seg ikke for stor vekt. Og her har vi et langt spenn. Bestill en ny hylle hjem på IKEA.


Enten du ser etter ei vegghylle med knagger, ei vegghylle til bøker eller ei vegghylle med skuffer der du kan gjemme. Kjøp Plast Glass klipp brakett for dusjhjørne flytende hylle - 6mm - 8mm.


En av mange varer som er tilgjengelige i Dusjdeler-avdelingen vår her hos Fruugo! Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med. Vegghylle i lekker HTH-kvalitet til oppheng i skjulte beslag (bestilles separat).


Flytende hylle brakett

Muligheten til å skjule beslagene samt den flotte finishen gjør hyllen godt egnet til. Hos MAXBO vil du garantert finne hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt.


For flytende hyller, hengende inneholder vanligvis et brakett skjult i veggen for å holde hyllen på plass. Hull er boret inn i veggen og metall parentes er senket. Av lakkert metall. Med skruehull for hyller.


Flytende hylle brakett

Konsollene er vinklet et par grader opp når de festes på skinnen, men vinkelen forsvinner når det monteres hyller. Moderne tverrformet brakett, vegg Tre flytende hyller, veggmontert hylle.


Paneltype: Sponplater, MDF eller Kryssfiner Farge: Holder: Kan tilpasses. Stjerne (NaN%). Nevnt nedenfor er de ulike typer av dekorative glass hylle braketter.


Flytende hylle brakett

Den flytende glass hylle braketter er av typen skjult slik at du kan skape en unik vegg. Di Vapor Plast Glass klipp brakett for dusjhjørne flytende hylle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg