fredag 5. oktober 2018

Hvitpigmentert lakk bord

Det er trolig lakken eller oljen som gjør det. Møblene kan friskes. Men det er ikke nødvendig. Den moderne oljen.


En smart måte å pusse opp lakkerte eikebord, er å fjerne lakken og sette bordet inn med. Dette kan du unngå om du benytter en hvitpigmentert voksolje. Sliping For å slipe bordet bør man strengt tatt ha tilgang til en.


I dette aktuelle tilfellet ble det brukt en Trelasur - beis fra Livos med hvit pigment. FØR: Bordet var fullt brukbart, men slitent. De fleste bord er overflatebehandlet med olje eller lakk.


Da bør man rengjøre bordplaten, og så ha. Bordplaten og rammen er laget av massiv eik, og kombinasjonen av bordplaten og flettet hylle skaper det en kontrast som gir et enkelt design.


Med lakkert overflate holder møblene lenger. Legger du på lakken i mange lag blir møbelet lekkert speilblankt. Alle våre finerte bordplater blir nå behandlet med UV- lakk. Hvitfarget eik blir først farget med hvitpigmentert beis, deretter lakket med slitesterk matt UV- lakk.


QUICK QUICK BENGALACK UNIVER HVIT SILKEMATT 0. Gammel maling og lakk fjernes effektivt og skånsomt med varmluftpistol og sparkelspade. Et kjøkken- eller stuebord kan bli som nytt etter en omgang med sandpapir og. Grundig vaska og pussa, malt med hvit narciss og med nye knotter.


Furubord slipt og lakkert med Loba hvitpigmentert matt lakk på Nøtterøy. Norm benk eik finer hvitpigmentert lakk. Kvalitetsmøbler levert på døren til hele Norge.


Typisk leveringstid er innenfor arbeidsdager. Kenyon Yeh har med Mera skapt et smart sidebord i lakkkert stål. SAMSØ spisebord med stk.


ACarmstol, design byKATO, produsent Andersen Furniture Med AChar byKATO skapt en ny klassisk skjønnhet av en spisestuestol med armlener. Liberon Hardvoks-olje er godkjent for kontakt med matvarer. INSPIRASJON: DIY Spisebord.


BRUKSOMRÅDER: Beregnet for innendørs bruk. Arctic Oak er et elegant, lyst tregulv med lange Lofoten- bord. Eik Nouveau White er et hvitpigmentert 1-stavs plankegulv i matt lakk med eikens naturlige.


Bordet leveres i fargene sort og hvitpigmentert, og har stilrene ben i sort stål, som. Spisebordet Moneo har en solid bordplate i trelags heltre eik – et slitesterkt. Norskprodusert og slitesterkt bord. Dette bordet blir behandlet med UV- lakk.


Opus Eik 1-stav plank med fas, hvit matt lakk. Pakkeinnhold: bord = m2. Et bord til fjernkontrollen, telefonen. Vedlikehold: Bordplaten er i finert MDF behandlet med UV- lakk.


Stolen fås i fire farger: hvit, svart, isblå og grå i en kombinasjon med. Furu, heltre, hvitpigmentert lakk –. Børstet, hardvoksolje. MFØR: 49- PARKETT 1-stav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg