onsdag 10. oktober 2018

Carrara marmor fliser

Den klassiske, lyse italienske marmoren har vært selve kjennetegnet på luksus og eleganse siden antikkens ti og er like populært i dag. Det er herfra vi henter marmor til våre vakre grå og hvite fliser. Carraramarmoren er etterspurt over.


Gi hjemmet ditt et. WGYX8:hover:not(:active). Med en fortid i norske hjem med marmorerte baderomsplater på 70- og 80-tallet, var dårlige flisekopier av carrara - marmor lite salgbart i Norge.


Marfil fliser i 80×80. Days Hours Minutes Seconds. ALTID GRATIS FRAGT. FLIS CM TYKKELSE. Marmoren er slitesterk. Delikat til gulv- og vegg flis på bad og som. Kan kombineres med moderne geometriske dekorfliser i 15x15cm. Leveres i tre finisher. Satin – klassisk, glatt. Dekorativ, selvklebende folie som etterligner marmor. Perfekt til å ha over kjøkkenbenken, på badet eller i gangen! Skifer, granitt, marmor , kalkstein- eller komposittfliser.


Steintyper med unik slitestyrke og egnet for fliser til gulv. Viser prisverdt produkter. Alle Gulvfliser. Over tid får marmoren en unik patina.


Carrara marmor fliser

Danmarks størreste udvalg i marmorfliser masser marmor fliser på lager Ægte. Fliser i marmor kan fås i mange forskjellige. Her er noen gode grunner til å gå for marmor på kjøkkenet!


Terrazzo også kalt marrokkanse fliser eller historiske fliser, består. Etter å ha fått øynene opp for lys marmor, har jeg blitt helt besatt. Disse laminatfliser likner til forveksling fliser i den klassiske hvite marmoren med et grått fargespil.


Det veldig liknende utseende blir ytterligere understreket av. Også kalt marokkanske fliser, fant veien til verdensutstillingene i London. Piave kolleksjonen tilbyr en flott toscana grå og karbonsvart marmorimitasjon.


Carrara marmor fliser

Med disse flisene kan du bringe luksus til. Lær mer om ekte italiensk marmor. Velger du marmor bør du være innstilt på å leve med at overflaten får tydelig brukspatina. Køb dine marmor fliser og kan spare mange penge.


Carrara marmor fliser

Den har vært brukt til marmorskulpturer siden oldtiden. Bare for noen få år siden skulle 90% i Norge hahvite fliser. Nå ser vi en stor dreining. Kontakt os og få en pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg