fredag 19. oktober 2018

Bonsai tre plantasjen

En vakker plante med middels store, blanke og grønne blader. Et lettstelt alternativ til en bonsai. Trives i lys til halvskygge. Vannes når jorden har tørket nesten ut.


Bonsai tre plantasjen

Vanning: La jorda tørke litt opp mellom vanning, men gjennomvannes grundig med romtemperert vann når det vannes. Her er mitt bonsai tre. Kjøpte den på plantasjen for 7kr for ca.


Bildet er tatt med mobilkamera. Edit: bildet skal. Kanskje du kjøpte feil, er du sikker på at det ikke er et banzai tre ? Damen på plantasjen sa at det var et bonsai tre :). For at den ikke skal bli for stor.


Bonsai tre plantasjen

FICUS MICROCARPA GINSENG Plant with pot - bonsai, assorted colors. Skulpturelt tre med en dekorativ, vakker stamme og elegante blad på lange. Ficus GinsengFicus. Har hatt den i 1. Vokser som bare det, så jeg har trimmet vekk mye.


Kjempelett å få stiklinger til å vokse til nye trær. På Plantasjen har de et ganske godt utvalg trær, fra helt mini til normal størrelse. Hvordan lage en bonsai. Instagram posts - Gramho.


Bonsai tre plantasjen

This little tree does not have a name yet, but he is. Potteplantecm. DRACAENA MASSANGEANA.


Jeg kjøpte et bonsai - tre på Plantasjen idag:) Var så heldig at jeg fant ett som ikke så ut som en stubbe med noen utskudd på toppen. Lurer på hvaslags tre det er.


Ved hjelp av Plantasjen og AR (augmented reality ) kan kunden innrede. IKEA, Plantasjen osv. Før var det en del butikker som solgte disse, men det virker som de er nedlagt. Sammen med Plantasjen og AR (augmented reality) kan du innrede hjemmet ditt.


Noen kjøper et bonsai - tre til 60. Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Bonsai i potte Høyde : 72cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg