tirsdag 23. oktober 2018

Luftbobler i betong

Luftbobler i betong

For store luftbobler vil også lett kunne forsvinne ut av den nyblandede betongen. Reparasjon av betongflate støpt mot bordforskaling. Bildet øverst viser en del av en betongflate støpt mot bordforska ling som er fjernet etter andre støpeetappe. VIBRERE: Bruker du vanlig betong er det viktig at den er så fri for luftbobler som mulig.


Her har proffene egne maskiner som vibrerer ut luften. Betongen skal vibreres. Hensikten er å få ut alle luftboblene slik at du unngår luftporer i overflaten. Det enkleste men mest arbeidskrevende.


Se at du for bort ale luftbobler, rist eller slå forsiktig på formene du bruker. Vær tålmodig i tørketiden, og gjerne fukt betongen ved gjevne mellomrom. Fyll først opp halvveis og støt gjentatte ganger med murskjeen på formkantene, slik at eventuelle luftbobler stiger til overflaten.


Vibrer betongen, slik at du får ut mest mulig luftbobler. Jeg har hørt at tre mot betong er en dårlig match, selv om jeg har stappet. Det blir luftbobler i massen, og vet de "hakker" eller ruller med piggrulle for å slippe ut luft. Kan selvfølelig også være noe annet.


Har du i for mye vann, dannes det ekstra mange og store luftbobler. Se nøye etter, luftboblene skal være så små at de «knitrer». Ha i litt mer tørt. Hold formen ren for betong både på inn - og utsiden når den ikke er i bruk.


Luftbobler i betong

Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan. Se til at du får bort luftbobler, rist eller slå forsiktig på formen.


L-stoff) får betongen jevnt fordelte luftporer på størrelsen. Luftbobler er forårsaket av luft blir fanget under. Mb) - UiS Brage uis.


For å lage en frostbestandig betong tilsettes luftinnførende stoff. Ski, Servi Motion Control AS Tlf. Korrosjon og skader i betong kan vise seg blant annet som sprekker, avskalling og misfarging av overflaten. Dersom armeringen begynner å ruste,.


Det er en god investering å øke lengdemålet på det støpte og armerte betong - fundamentet, slik at. Hvorfor skal betongen ettervannes og holdes fuktig? Dytt i den våte betongen med en betongvibrator.


Dette sørger for at betongen legger seg godt og fjerner luftbobler. Kun for komprimering av fersk betong. Den ferske betongen kjøler samtidig vibratorhuset.


Luftbobler i betong

Det stiger ikke eller nesten ikke opp luftbobler lenger. Smidig og rask 18V betongvibrator til å få ut luftbobler i betong.


Konstruksjonen er utformet for å beskytte motor, kobling og batteri mot betongstøv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg