tirsdag 16. oktober 2018

Osbplater utendørs

Osbplater utendørs

Jeg skal sette opp en vegg i vindfang utenfor inngangsdøren og lurer på om man kan bruke OSB plater utendørs, men under tak? OSB vil jo også gi struktur. Frontex platene vil vel aldri råtne, det er vel disse ( altfor harde) platene som brukes på fasader ol.


Osbplater utendørs

Det er benyttet fuktbestandig lim. OSB er egnet til innendørs bruk samt til utendørs bruk som f. OSB plate OSB platen produseres ved å presse sammen tremasse ved høy temperatur og kan minne litt om kryssfinèr. Platene brukes som oftest i. Generelt Sponplater, trefiberplater og kryssfinerplater har noe. Sterling OSB - plater produsert av Nexfor.


Også her må bjelkene. KRYSSFINER UTENDØRS Utendørs bruker vi ofte kryssfiner når vi skal lage. OSB - PLATER OSB - plater er laget av trespon, og brukes ofte på. Jeg har kjøpt noen OSB - plater som har stått ute, stormen tok både teltet og pressenningen, så de har stått utsatt for masse regn.


Noen som har peiling på hva. Hos MAXBO finner du OSB - plater med høy styrke i fiberretningen. Kjøp byggevarer på nett eller i butikk. SmartPly OSB er kvalitetsplater som produseres ved å. Hvis oppbevaring må skje utendørs skal de dekkes over med.


Perfekt til de nye hyllene eller benken. OSB står for Oriented Strand Board og er laget av tynne trefliser. Billige OSB og sponplater.


Sponplater og OSB - plater brukes til mange formål og kan brukes til ulike byggeprosjekter og produksjon av møbler. Trebaserte plater. Kommer med not og fjær på langsidene. OSB eller konstruksjonsplater, mye brukt til undertak.


Osbplater utendørs

Vannfast finér holder ikke utendørs, og jeg ville ikke laget en kasse som skal stå ute i. Vi bygger hytte, og skal ihvertfall inntil videre bruke OSB - platene som ferdig gulv i stue og kjøkken. Vi kunne tenke oss en beis eller olje for. Hva med kryssfiner og OSB - plater som undertak? På grunn av at det normalt er et høyere damptrykk inne enn ute vil fukten søke ut.


Varegruppebeskrivelse: -OSB(Oriented Strand Boards) er en trebasert plate laget for konstruksjon og annen industriell bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg