mandag 15. oktober 2018

Dørhåndtak sveitserstil

DØRVRIDERE - KLASSISK. Flott dørvrider i sveitserstil - messing med vakker perleran periode ca. Messing med svart trehylse i bjørk, vriderskilt og firkantpinne. Forbilde er Christiania.


Klassisk dørvrider sveitserstil messing polert. Sandstøpt og håndpolert dørvrider i messing med mm rosett. Dørvrider i Sveitserstil. Original funnet på Breidablikk i Stavanger.


Dørhåndtak sveitserstil

Kopi av dørvrider med modell nr. Vi sender med skruer med tverrspor (gammeldags type) til alle dørhåndtak med skilt. PrisNOK99inkl. Antikke dørvridere og dørhåndtak.


Dørhåndtak sveitserstil

Kjøper du gamle dørvridere som er brukte, så får. Vi har to modeller. Standard utførelser. Malt den og skiftet knotter til sølvfargede og glass. Dørhåndtak sveitserstil. På Ikea har de kule diamant- knotter, men vi bor langt unna Ikea. L-formet dørhåndtak, utført i messing og tre. Typisk sveitserstil med ibenholt tregrep. Mar dørvrider i messing, sveitserstil, breidablikk, ytterdørsvrider. Retroinspirert dørhåndtak med svart gripeflate, matt messingfinish og sinkstamme.


MAXBO har vridere og. Men noen bytter vi ut med håndtak i sveitserstil som dette fra. Brukte den ute på trappa, og tenkte umiddelbart at fargen.


Villa Fridheim er en bygning i sveitserstil med innslag av nasjonalromatikk og dragestil. Huset har også opprinnelige dørhåndtak, lamper og fliser i flere rom. Minner meg om huset vi hadde på Hundorp.


Sveitserstil med brede lister, gamle dører, hvitmalt og rustikk stil med moderne stilelementer. Våre nye orginale dørvrider i sveitserstil, er produsert med sandstøp og. Beslagene på de 3. Alle dørvridere og håndtak er laget etter gamle modeller. Balkongdørvrider i sveitserstil tilpasset med vinkel for å ikke slå inn i karm samt laget langskilt tilpasset moderne låseskinne.


Dørhåndtak sveitserstil

Gamle dørhåndtak, flere kulelamper med usannsynlig lange stenger. Her viser vi hvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg