mandag 8. oktober 2018

Plexiglass tak

Plexiglass tak

Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass Solid med høy bruddstyrke Enkel og rask. Bruk Plastmo beregningsprogram for Sunglaze tak og få en samlet. Ikke la dårlig vær ødelegge idyllen din, gjør terrassen din til et uterom.


Plexiglass tak

Bestill ditt uterom og terrassetak fra Byggmax – raskt, enkelt og billig. Da kan du sitte ute. Lexan er en UV- og værbestandig uknuselig plate.


Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele. Akrylplast brukes i tillegg i såkalte kanalplater med økt styrke og større stivhet, noe som gjør det velegnet til tak i drivhus og utestuer. I forhold til glass er.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Det finnes mange type tak du kan velge.


Men et glasstak til en overdekket terrasse eller utestue? Ja, det er faktisk også en god løsning. Et terrassetak forlenger sommeren.


Plexiglass tak

Produktene kan lyssettes hvis det er ønskelig med ekstra eksponering av motivet. Trykk på plexiglass egner seg godt til bilder, himling i tak, kjøkkenplater, dekor. SunGlaze ser ut som ekte glass.


Terrassetak XS med glass. Velg en, m, m. Farger på aluminium som er. Takplatene er ikke av glass ! Det er i aluminium og taket er. Skreddersydd tak til uteplassen.


For at ditt nye terrassetak skal bli slik du vil ha det, skreddersyr vi taket basert på dine ønsker og forholdene på din uteplass. Se hvor enkelt det er montere i videoen under. Platene kan leveres i klar eller farget utførelse. Kanalplater er ypperlig til bruk på enkle utetak osv.


Når disse platene skal monteres til et tak så kan det leveres med. Vi har plastplater og plexiglass på lager i forskjellige tykkelser. Trenger du mm, mm til bordplate, tak eller som vindu?


Ingen problem, vi skjærer alle plater. Plexiglass og akryl er egentlig det samme, men merket Plexiglas har vokst seg så sterkt at mange kaller akrylplast eller plast plater bare plexiglass. Kabinetter og modifikasjoner.


Anbefalte innlegg. Med Sunglaze fra Plastmo får du et gjennomskinnende tak med klar eller sotet plate, som ligner på herdet glass. Den kan fint brukes til overbygg der det ikke er. Skumspray for effektiv og skånsom rengjøring av glass, plexiglass og andre overflater.


Smittevern Tak - BxH 150x67cm. Materiale: stk 4mm klar plexiglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg