fredag 26. oktober 2018

Glassplate sprutsone kjøkken

Glassplate sprutsone kjøkken

En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Type festmiddel avhenger av veggen glassplaten skal monteres på. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl.


Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes. Har du tapet eller malt bakgrunn, kan glassmesteren sett opp et blank glass for å beskytte veggen eller for å ivareta en dekorativ tapet. Det er andre også som har brukt Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat.


TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige. Glassplaten monteres rett. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersens nye prosjekter. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er.


Det var interiørarkitekten fra Stjernekjøkken som foreslo tapeten bak. Board er veggplater som er spesialtilpasset kjøkkenets sprutsone. Hvis glass møtes i samme hjørne må du trekke av 8mm på det ene glasset.


Vi leverer digitalprintet designglass. Showing 1–of. Standard sortering. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Høyde: 45cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm.


Pris i butikk: 1. Komplett med festebolter. Herdet glassplate 50xcm. Min butikk: Du har ikke. Sprutsoneterapi - Kjøkken - Klikk.


Glassplate sprutsone kjøkken

I tillegg har hun lagt sin elsk på plater av kobber lagt under glass i. Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Vi utfører jobber i hele Lillehammer.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Jeg har satt opp et kjøkken fra Epoq med laminatbenkeplate, samt fått satt opp vinyltapet på veggen. Gjør kjøkkendrømmen komplett med tilbehør til kjøkkenet fra Kvik. Enten du liker det helt enkle eller et mer landlig uttrykk, har vi designelementene som gir.


Glassplate sprutsone kjøkken

Vi skreddersyr glasset med utsparing til. TENK NYTT: På dette kjøkkenet har man kledd veggen med laminat og lagt en glassplate over for å gjøre sprutsonen mer effektiv og funksjonell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg