fredag 26. oktober 2018

Brede gulvlister

Brede gulvlister

Brede gulvlister får gulvet til å virke større. Samtidig oppleves avstanden mellom gulv og tak som lavere siden listen «stjeler» høyde fra veggen. Lister i Polystyren. Brede og profilerte lister markerer en litt eldre stil, og ser fasjonabelt og solid ut.


Brede gulvlister

Katarina fra Onlydecolove ønsket en endring på soverommet. Se hvordan det ble når hun malte slik at hun fikk nye brede lister. Hvor går man da kjøpt den brede listen?


Har vært på maxbo men der har de bare altfor smale lister. Vi vil ha noen stilige:). Vi har listverk i serier med fot, karm- og taklist, og lister til de fleste behov. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Treff på 5varer funnet i 5varer. Har du umalte lister i boligen din? Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy.


Filter og fasetering. Bruker du brede lister som er mer enn mm, må du spikre dem i begge ender. Skal du montere dør- og vinduslister ? Store, brede og profilerte lister kommer i mange utførelser. Nå til dags brukes mest forståelige ord som taklist, gulvlist (fotlist), osv.


Gi det nye laminatgulvet en elegant vri med Pergos matchende profillister, vegglister med mer. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Noen vil ha rette, enkle og stilrene linjer. Andre vil ha oldemors stil med profiler og brede lister.


Brede gulvlister

Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS farge. Denne Pinnen ble oppdaget av Benedicte Arentz.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Det hakkes ut i både taklister og gulvlister, slik at disse avsluttes inn til anslaget. Dette er en list med furu kjerne og en finer med eik. Husk også at innredningen da vil bli mm eller mm bredere enn.


Den mest vanlige profilerte fotlisten er klassisk fotlist, som du kan få kjøpt som ferdige lister, typisk med en høyde på 7 eller 1mm. Du må ha samme farge på gulv og gulvlist. NYDELIG det er med hvite brede lister Så gå for hvite, brede lister all over.


I tillegg får du ferdig malte lister i to hvitfarger, sier Maxbo-eksperten. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Tarkett har gulvlister som gir gulvet det lille ekstra. Se tilbudet vårt her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg