tirsdag 2. oktober 2018

Mini hytter

Arkitektur: minihytter og små hytter. Minihytter er den nye trenden. Den minste er kun kvadratmeter. MINI : Muji har designet denne kule.


Mini hytter

Vi viser de syv mest aktuelle, moderne mini -variantene på markedet. En serie kompakte hytter Den nye Småhus-serien signert industridesigner.


Kom nærmere naturen i prefabrikkerte hytter oppe i trærne. Mini House på prefabrikerte hytter på m. Grid hytta har blitt vår signaturhytte, med storslagen vindusfasade i stue og kjøkken, med åpen himling.


Lekkert design kombinert med. Med de nye byggereglene er det enklere å sette opp et bygg på opp til kvm på egen tomt. Vi tilbyr også store- og mellomstore hytter. Alle hyttene leveres som.


Hjem › Anneks og boderhytterforalle. Veggtykkelse: mm. Takvinkel: grader. MINIHUS FOR HELÅRSBRUK - LØFT PÅ PLASS - KLAR TIL BRUK! OG 38KVM - ALLE MODULER ER. På nettsidene deres, livinginabox. Prisene varierer fra omtrent akkurat en. Har du alltid hatt en drøm om å bygge din egen hytte ? Også i Norge bygges det minihus og hytter. Sivilarkitekt Kirsti. Seterstuggu mini er en mindre versjon av modellen Seterstuggu.


Mini hytter

Da har vi gleden av å presentere en av våre to nye hyttemodeller her på hjemmesiden! Marianne Borge er arkitekten bak Woody- hyttene, et nytt konsept for ferdighytter, som nå har fått sine første. Mini-hytten Woody på kvadratmeter rommer stue med peis, hems, soverom. Stadig flere produsenter tilbyr nå mini - hytter i Norge, og Borge.


Mini hytter

Se bildene av hytta i bildekarusellen øverst! Forbedring fra forrige « hytte ». Det var for syv år siden at hun og Bendik Manum bestemte seg for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg