fredag 19. oktober 2018

Laftepanel utvendig

Vi er en liten gårdsbedrift som produserer laftepanel med høy kvalitet og lav pris. Brukes innvendig og utvendig til alle typer bygg. Rot-topp panel, utvendig faspanel med dyp fas. Her har vi også vårt produksjonslokale.


Laftepanel utvendig

For de som synes villmarkspanel blir for vilt, tømmer for. Til alle type bygg. Bredder 148– 173- 198- 2mm. Tykkelser 21- 28- 35- mm. Produseres mest i furu. Kan lages i gran. Får ikke bestemt oss for om vi skal gå for laftepanel eller "stavlaft-imitasjon" utvendig, så håper noen har noen bilder av hytter med førstnevnte. Tømmerpanel blir mye brukt i hytter, men også i kjeller og loftstuer.


Dette er en panel som skal etterligne laftetømmer, så det blir penest å veksle innvendige. På bakgrunn av prøver eller eksakte 1:tegninger kan vi som oftest lage det som skal til både utvendig og innvendig bruk. Vi tilbyr spesialhøvling for deg som.


Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger. Vurder om huset kler.


Laftepanel utvendig

Lottopanel kan brukes overalt, utvendig og innvendig. Her er det brukt til hundeseng. Innvendig med høvlet overflate, og utvendig med ru overflate og kanter som følger treets form. Laftepanel høvles med not og fjær og gir inntrykk av laftet vegg.


Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. Mellom søylene settes det 4” reisverk med utvendig gips, utlekting og m. Se hvordan du på en enkel og proff måte kan lage utvendig hjørnekasse og innvendig hjørne når du legger. Landscape, wind turbines.


Blant annet grovt hyttepanel med opptil 10" bredde, og laftepanel med - " bredde. Innvendig hjørne – ikke helt perfekt på første forsøk, men vi fikk det bedre til etterhvert. Ja, og så måtte panel lakkeres denne. Internettopplysningen AS.


Laftepanel utvendig

Hjørne og sokkelklosser mm. Han produserer blant annet grovt hyttepanel med opptil ” bredde, og laftepanel med 7. Utvendige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg